Blitzball
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
Boże przenajświętszy, znaj litość nade mną.Elektrodek pisze:Jak wygląda BlitzBall w FFX-2 ?? Gra tam jeszcze Tidus albo Wakka? Czy gra tam np. Yuna, Rikku, Pain...

"PAINE"
A zgaduj. Jak dotrzesz do końca FFX i zaczniesz grać w FFX-2 to się szybko domyślisz.
Ja nie wytrzymuję tego nerwowo.

Elektro naucz się, że jak nie masz pojęcia o temacie to nie bierz w nim udziału. YGHR. Sephi przejedź mnie walcem T_T'.
- Go Go Yubari
- Ifrit
a) To już zakrawa na OfftopA może trochę przesadzacie, hę? Każdy ma prawo do drobnych błędów, nawet Elektrodek. Ph.
b) Jakbyś zauważył Elektrodek robi tzw "drobne błędy" w sumie wszędzie.
c) Nikt go stąd nie wyganiał
d) Koniec.
Wracając do tematu. Ja grałam w blitzball tylko tyle, ile mi było potrzeba czyli: wygraj puchar i w nogi. Ile mniej-więcej razy trzeba wygrać w blitz'a, zeby dostać CW dla Wakki?

- Go Go Yubari
- Ifrit
..nawiazujac do tego...White SeeD pisze:Go-Go-Yubari, a ja zdania nie zmienię, uważam że za bardzo czepiali(ły)ście się Elektrodka, zapewne ze względu na Jego wiek. Whatever.

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Wracajac do tematu Blitzball: Dla mnie gra jest ciagle ciekawa bo nie dokonuje roszad w pierwotnym skladzie(graja; Keepa,Botta,Jassu,Letty,Tidus,Datto). Takim skladem nielatwo jest wygrac(Przy rezygnacji z Jecht Schot I i II) a czasem mozna nawet stracic bramke(gratki dla Blappy Eigaara i Berrika
). Polecam taki rodzaj zabawy ZNUDZONYM. BTW. Letty jest najpotezniejszy, rozwija sie szybciej od Tidusa(aktualnie Letti lev. 35 Tidus lev.32). Datto jest bardzo szybki( SP 78 ) i na niewielkiej odleglosci mija wszyskich(lacznie z Guado & Al-Bhedami z Brotherem na czele).
P.S nie wiem czy zauwazyliscie taka prawidlowosc w skladach wszystkich druzyn:
Bramkarz
Obronca do odbioru(np. Botta)
Obronca do podan(np. Jassu)
Rozgrywajacy - Letty
Napastnik od strzalow - Tidus,Bickson
Napastnik od dryblingu(ENC i SP) - Datto,Abus
Ciekawostka: Glupota komputera(konsoli) przy zatrudnianiu/zwalnianiu graczy - Goers zwolnili Graava po 13 meczach(najlepszego gracza w grze)
BTW. Jest szansa na wejscie do szatni Goersow?(moze jakies itemy
)

P.S nie wiem czy zauwazyliscie taka prawidlowosc w skladach wszystkich druzyn:
Bramkarz
Obronca do odbioru(np. Botta)
Obronca do podan(np. Jassu)
Rozgrywajacy - Letty
Napastnik od strzalow - Tidus,Bickson
Napastnik od dryblingu(ENC i SP) - Datto,Abus
Ciekawostka: Glupota komputera(konsoli) przy zatrudnianiu/zwalnianiu graczy - Goers zwolnili Graava po 13 meczach(najlepszego gracza w grze)

BTW. Jest szansa na wejscie do szatni Goersow?(moze jakies itemy