Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

<es tut mir leid..> coz fajnie by bylo jakby na forum byla opcja spojlerow tzn psize tylko spojler a jak chce sie przeczytac to sie klika na owe slowo spojler...

<ale tamto nei ejst na 100% pewne..ale ja tez sie sklaniam do tamtej teorii>
Może pokażą Aeris (w ramach retrospekcji)? Ah Aeris w nowiutkiej oprawie : D~[
SPOJLERY z trailerow

aeris jest pokazana na promised land oraz sa retrospekcje z nia tzn jak cloud zanurza ja w wodzie
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
lukas2600

Post autor: lukas2600 »

hehe tak se teraz pomyślałem czy w filmie umieszczą może chocobo (ja jednak myśle że nie bo mogłoby to dziwnie wyglądać)
Ostatnio zmieniony ndz 23 sty, 2005 17:52 przez lukas2600, łącznie zmieniany 1 raz.
Spewak

Post autor: Spewak »

hehe tak se teraz pomyślałem czy w filmie umieszczą może chocobo
Dobrze by bylo - i mysle ze na pewno chcociasz na chwile pojawi sie kurczak, mam taka nadzieje :D W koncu to nieodlaczny epizod Finala :D
lukas2600

no prawdą jest że w każdym fanalu ( przynajmniej w te które ja grałem ) był chocobo. Poczekamy zobaczymy.
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

w TSW nie przypominam sobie żeby był... tutaj też raczej nie liczę na to, że pokażą.. może najwyżej na sekundę.. beuhe.. fajnie by było gdyby Cloud zamiast jeździć na tym swoim głupim motorze jeździł na Chocobo... :D
Gamertag: Szalony Szkot
sziakgo

Post autor: sziakgo »

a ja mysle ze kurczacki beda

pokazane na jakiejs farmie, ranczu czy czyms. moze jakies ktos w miescie bedzie ghodowal :grin: ale ja uwazam ze beda. ba a nawet ze bbeda wyscigi
lukas2600

na to że będą wyścigi to bym raczej nie liczył, a to że będzie je widać przez chwile w filmie jest jak najbardziej możliwe.
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

Mnie się wydaje że nie będzie. Ten film jest zbyt poważny na chocobosy
fajnie by było gdyby Cloud zamiast jeździć na tym swoim głupim motorze jeździł na Chocobo
Ej, no co ty. Motorek Clouda jest świetny (ach a mi się nadal marzy na takim przejechać...)
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

A te wysuwające się miecze to już w ogóle ekstra... zresztą na za siódemką nigdy nie przepadałem - wg. mnie najgorsza część... A film obejrze z ciekawości i mam nadzieję, że Kadaj i reszta jakoś ten film uratują..
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

zresztą na za siódemką nigdy nie przepadałem - wg. mnie najgorsza część...
Aaaaa, cóż za herezje <Kairi-chan czuje się zdegustowana>
No to oczywiście twoje zdanie..... dla mnie siódemka była najlepszą częścią
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Błagam nie odbiegajcie od tematu bo zacznie się kolejna kłótnia o obronę tym razem części 7 (przedtem było X i X-2). Ja po filmie niewiele oczekuję i liczę, że bardzo miło mnie zaskoczą :D
lukas2600

z tego co pamiętam to na końcu gry ff 7 midgar był obrośnięty dużą ilością bo ja wiem powiem "zieleniny" ciekawe czy w filmie też będzie to pokazane.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

lukas2600 pisze:z tego co pamiętam to na końcu gry ff 7 midgar był obrośnięty dużą ilością bo ja wiem powiem "zieleniny" ciekawe czy w filmie też będzie to pokazane.
a przeczytales co napisano przed tym filmikiem tez :?: <watpie aby mieli pokazywac to samo>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Obejrzyjcie sobie trailery - w każdym z nich Midgar jest ukazany i wygląda ... jak wygląda ;)
Mnie się wydaje że nie będzie. Ten film jest zbyt poważny na chocobosy
hmmm ... a widziałaś go już skoro tak twierdzisz?
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

a widziałaś go już skoro tak twierdzisz?
Napisałam wydaje mi się czytaj uważnie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”