Final Fantasy XI

Dział dla online-owej części FF

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Czy ty aby nie miałaś jakiegoś złego dotyku za młodu, bo jakoś często ....ekhmm stosujesz to śmieszne wyrażenie buehehe
Nie myśl, bo Ci to nie wychodzi.
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Aż odbieracie ochotę do życia... idźcie się gdzieś na PW wyszaleć...
Gamertag: Szalony Szkot
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Erelen ty to na pewno głupi. Poczytaj posty jeszce raz. Moje nerwy wzięły się ze stwierdzenia: szkoda mi kasy na FF11 ale kupię sobie 12. Jeżeli tę kasę przeznaczysz na kino, książkę.... zajebiście. Ale w/w stwierdzenie jest po prostu... brak mi słów.
Sephiria walne Ci na pm skąd moje nerwy. Jeżeli zrozumiesz to ok. I jeszcze jedno - niewiele rzeczy w moim życiu żałuję. Dlatego nerwy mnie nie zjadają (chyba, że jestem na biosku i gram o stawkę - to jest moja bolączka :P). Co do bronienia faktu to.. hm.. za duży natłok informacji i nie dałem rady wszystkiego objąć.
WWO Screeny :?: Mało jeszcze w tej grze przeżyłem ale proszę bardzo - wyprawa na smoka (misja na rank3).

Obrazek

Moment śmierci smoka

Obrazek

Przed wejsciem do Ghlesba Outpost (początek drogi do smoka). Brakuje 6 osoby z naszego party. Doszedł chwilę po zrobieniu screena a nie było czasu na ponowne ustawienie się.

Obrazek

Szykujemy się do wejscia na plac ze smokiem i jego "asystentem" (niestety walki tak szybko poszły, że drugiego mobka - niepamiętam jak się nazywał - nie uchwyciłem).[/b]

[ Dodano: Pią 21 Sty, 2005 ]
Hm, screeny summonów. Poproszę Saitou żeby mi sprezentował wszystkie. Żałuję, że nie można grać Bahamutem. Z drugiej strony summony są tam małe (avatarki) i Bahamut wiele by stracił jakby go 10x zmiejszyli. Innaczej byłby wielki jak cała dzielnica Bastok Market.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Erelen ty to na pewno głupi. Poczytaj posty jeszce raz. Moje nerwy wzięły się ze stwierdzenia: szkoda mi kasy na FF11 ale kupię sobie 12.
Zanim nazwiesz kogokolwiek głupcem, zastanów się nad sobą.

Mało pojętny jesteś. Policz sobie ok 50 zł miesięcznie na grę. Załóżmy, że pograsz w nią kilka miesięcy (np:6x50zł=300zł) + dodatkowe opłaty. Poza tym musisz mieć dużo czasu, zeby w to grać, bo jak płacisz stałą miesięczną stawkę to żal marnować pieniądze, gdy masz kupę innych obowiązków na głowie. Za FF12 zapłacisz jednorazowo ok. 250 zł. i masz grę na własność na jak długo chcesz. Jak ktoś stwierdził. Jednego dnia pieniądze są, drugiego ich nie ma. Ja wolę powyższe rozwiązanie, a pozostałe pieniądze odłożyć na konto na "czarną godzinę". Czy to aż tak trudno pojąć?

Setny raz nie będę tego tłumaczyła. Albo to zrozumiesz albo nie. W Twoim wieku powinieneś.
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Ja też się nie będę powtarzał. Widzę nadal niewiesz o co mi biega. W twoim wieku powinnaś. A jako, że ja rozpocząłem tę "gadkę", tak więc to ty powinnaś zrozumieć o co mi chodzi a nie ja o co ci.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Ja też się nie będę powtarzał. Widzę nadal niewiesz o co mi biega.
Nie wiem. Może Twoje argumenty do mnie nie przemawiają. Erm, jakie argumenty? :roll:
A jako, że ja rozpocząłem tę "gadkę", tak więc to ty powinnaś zrozumieć o co mi chodzi a nie ja o co ci.
Buahahahaha. A co za różnica kto to zaczął? I co mam zrozumieć? Że według Ciebie jak ktoś może wydać pieniądze na FF12 to powinien je wydać na FF11? Nic złego o tej grze nie piszę, poza tym, że nie wydam na nią pieniedzy. Nie rozumiem w czym masz problem. Hahaha ten ostatni cytat sobie zescreenuję (boskie słowo) XD
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

Tak patrzę na te screeny, widzę jak mówicie po polsku i dziwnie mi sie robi....
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

"Right and wrong are now what separate us and our enemies. It's our different standpoints, our perspectives that separate us. Both sides blame one another. There's no good or bad side. Just 2 sides holding different views."
- Squall (FF8)

The End
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Mam narazie screeny 2 avatarów (summonów) dlatego wrzucę narazie link gdzie można o nich poczytać. Tam też są screeny ale niektóre słabej jakości:
http://ffxi.allakhazam.com/db/bestiary.html?ffamily=65
Mój ulubiony Leviathan w FF11 wygląda tak biednie, że przeboleć niemogę. Niema Bahamuta. Za to Fenrir robi wrażenie. Raczej jako SMN (summoner) grał nie będę. Ale czekam na możliwość zagrania jako NIN (ninja).
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Hmm summony nawet mogą być, ale brakuje troche efektów świetlnych :P a podobno mieszanka whm/blm/sum z whitem jako main job jest lipna? a te avatary to silne chociaż? :P
Liquid Snake

Post autor: Liquid Snake »

Po tych screenach raczej nie widać powera avatarów ale i tak z pewnością walczyłbym z uporem by zdobyć łaskę Shivy ;D
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Szczerze mowiac to niewiem bo nie gralem jeszcze zadnym advance jobem. Avatary bardziej maja za zadanie wspierac druzyne niz wygrywac walki. Ale swoje potrafia. Bankowo nie widzialem max ich mozliwosci. Sadze, ze avatary potrafia tyle co ich wlasciciele. Ich sila rosnie wraz z sila postaci, ktora kierujemy. Ale nie jestem w 100% pewny.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Leviathan owszem fajniutki ale co Ty na to, że jest........ mniejszy od Ifrita. Porażka mimo fajowego wyglądu.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ifrit wreszcie zaczął zażywać witaminy :lol:
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)