A kto ją "jedzie"?mimo że nie gram i narazie nie zamierzam to napewno nie "jade" tej gry jak starej szkapy z zazdrości

----
Erelen kurcze.

Moderator: Moderatorzy
To, że żal mi na coś pieniędzy nie znaczy, że mnie na to nie stać. Ludzie litości. I nie uogalniaj swoich poglądów.Piszecie, że nie zamierzacie kasy wydawać na FF11 bo jesteście zazdrośni, że inni mogą sobie na nią pozwolić a wy nie.
Co niby "pieprzymy"? Co ma niechęć do wydawania pieniędzy na grę do jej jakości, grywalności etc.?I nie piszcie, że tak nie jest bo nawet w nią nie zagraliście a już pieprzycie, że to, że tamto.
Sosu? Jeżeli chodzi o czas to jest on dla mnie zbyt cenny, zwłaszcza, że studiuję. Jeżeli chodzi o pieniądze, to już wyżej pisałam, ze nie stanowią one problemu (w moim przypadku), ale żal mi płacić ciągle za grę.Jedyną rzeczą przeszkadzającą wam w graniu jest... brak sosu.
Kto skreśla grę?Ale nie potraficie tego przyznać tylko skreślacie gre bo tak jest najłatwiej.
No, a mi właśnie żal wydawać zarobionych pieniędzy, żeby móc pograć w grę, za którą musze systematycznie płacić.Sami kasę zarabiają na to, żeby mogli po pracy zasiąść przed kompem i posiedzieć trochę w Vana'Diel
No, ale grę najpierw wymieniłeś.(i nie tylko na to, bo na swoje rodziny też).
Nie zabierajcie się za zbieranie kasy tylko po to, żeby w coś pograć. Najpierw utrzymajcie siebie, dopiero potem swoje przyjemności.
Mam dokładnie tak samo..... przychodzi mi pisać posty o 3.00 w nocy, bo cały dzień siedzę w Vana Diel..... już dawno żadna gra mnie tak nie wciągneła jak FF11....A ja nie żałuję żadnej złotówki wydanej na tę grę. Siedzę w Vana'Diel prawie co wieczór (parę nocek też się zarwało)
To dlaczego je wzięłąś do siebieTo, że żal mi na coś pieniędzy nie znaczy, że mnie na to nie stać. Ludzie litości. I nie uogalniaj swoich poglądów.Piszecie, że nie zamierzacie kasy wydawać na FF11 bo jesteście zazdrośni, że inni mogą sobie na nią pozwolić a wy nie.
Co niby "pieprzymy"? Co ma niechęć do wydawania pieniędzy na grę do jej jakości, grywalności etc.?
Trochę nieskładniowo. Najpierw piszesz żebym nie uogulniał a teraz piszesz "pieprzymy" czyli "my". Zdecyduj się czy mówisz za siebie czy za wszystkich. Co ma pieniądzSosu? Jeżeli chodzi o czas to jest on dla mnie zbyt cenny, zwłaszcza, że studiuję. Jeżeli chodzi o pieniądze, to już wyżej pisałam, ze nie stanowią one problemu (w moim przypadku), ale żal mi płacić ciągle za grę.
PisałeśTo dlaczego je wzięłąś do siebie
czyli w liczbie mnogiej. Poczułam się dotknięta tak chamską uwagą, dlatego odpisałam. Nie doszukuj się w tym innego powodu. Nie mam zamiaru Ci udowadniać niczego poprzez pisanie ile mam na koncie w banku.Piszecie, że nie zamierzacie kasy wydawać na FF11 bo jesteście zazdrośni, że inni mogą sobie na nią pozwolić a wy nie.
Bo Ty napisałeś "pieprzycie". Myslę, że to dość logiczne, że potem napisałam "pieprzymy" (widziałeś cudzysłów? Bosko, a wiesz co on oznacza?Najpierw piszesz żebym nie uogulniał a teraz piszesz "pieprzymy" czyli "my".
Człowieku fabułę to ja codziennie tworzę. Nawet studiuję jej tworzenie.Jest to ostatnia rzecz jakiej sie boję.A może problemem jest to, że w tej grze sami tworzymy fabułę. Ale co niektórzy boją się tego. Bo do tej pory FFy miały stałą fabułę i nic niedało się zmienić.
Ty chyba naprawdę nie umiesz czytać. A może masz problemy z rozumieniem tekstu?Tak więc niewiem już czy problemem jest to, że niema darmowego serwera (polska mentalność, byleby jak najmniej zapłacić i mieć z tego jak największą przyjemność) czy poprostu innowacyjność tej gry.
Studiujesz kinematografię (czy jak to się nazywa, chodzi mi o studia nad kinem, reżysarka, czy coś takiego :D). Jeśli tak to gratulacje :DGo-Go-Yubari pisze:Człowieku fabułę to ja codziennie tworzę. Nawet studiuję jej tworzenie.Jest to ostatnia rzecz jakiej sie boję.
Nie wiem. A napisałam cokolwiek na temat tego co przeżyłeś?Go-Go a skąd Ty możesz ku%wa wiedzieć przez co ja przeszedłem i co przeżyłem
Buahahaha. Nie musi mi PAN udzielać życiowych rad. Naprawdę, obędzie się.I nie patrz na innych tylko żyj własnym życiem
No i fajnie.Mnie na szczęście trudniej urazić i nie wziąłem sobie ostatnich Twoich słów do serca.
Jak miesięcznie płacisz, a nie masz czasu grać (jak ja, chociazby) to żal ci tych pieniędzy, bo wiesz, ze je stracisz. Nie każdy ma czas siedzieć cały dzień i grać. Za FF12 zapłacisz raz i grasz ile chcesz i kiedy chcesz.Na zakończenie dodam, że FF XI, może być tak samo dobry jak FF 8, czy jakikolwiek inny Final i nie dyskredytuję go tylko z tego powodu, że jest online.
Studiuję scenariopisarstwo.Studiujesz kinematografię (czy jak to się nazywa, chodzi mi o studia nad kinem, reżysarka, czy coś takiego)