Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

aden

Post autor: aden »

15 minut animacji do ff9 powstawalo 3 miesiace, nie ma sie co dziwic ze tworzenie pelnometrazowego filmu trwa jeszcze dluzej
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Jeśli dubbing amerykański, to tylko z obsadą z FFX. Wypadli dobrze w Finalach, podobają mi się w anime (np Vampire Hunter D) więc czemu nie, Jednak szczytem marzeń byłaby oryginalna japońska wersja z napisami.
Spewak

Post autor: Spewak »

Jednak szczytem marzeń byłaby oryginalna japońska wersja z napisami.
Oj tak zdecydowanie i mysle ze jest to nawet dosc wysoce prawdopodobe! Chyba ze trafai do nas wersje amerykanskich dystrybutorow wtedy moze byc roznie!
kaczka

Post autor: kaczka »

coz mnie sie nie podoba zaden azjatycki jezyk... wiec zdecydowanie wolalbym dobry amerykanski dubbing;] ...z polskiego bym nie zniosl:P przez tyle lat sie gralo w angielskie wersje final'i,wiec do polskiego dubbingu by mi sie trudno bylo przyzwyczaic:>
Lord_Deshter
Kupo!
Kupo!

Post autor: Lord_Deshter »

Najlepiesj byłoby gdyby na płytce były wersje: Polska, Japońska i Angielska+ napisy itd.

Wszyscy byli by wtedy happy :D (chociaz polski dubbing, a tym bardziej lektor jest zbędny)
Orion

Post autor: Orion »

Ja bym nawet po rusku zniósł,byleby to zobaczyć :smile: .
aden

Post autor: aden »

Japonski dubb + pl napisy, ew angielski dubb lub ang napisy. tak czy siak, poki co nie pozostaje nic innego jak czekac..
Borek

Post autor: Borek »

Nom ja wam mówię, dla fanów Final Fantasy ten film to będzie doprawdy wielkie wydarzenie. Niewiadomo tylko jak inni go odbiorą, ale mniejsza o nich FF RULEZ :)
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Odświerzyło się trochę, ostatnio w listopadzie się wątek urwał - zobaczcie ile to czasu już minęło, normalnie zaraz kwiecień i mamy finala !! Chyba że nam znowu zaserwują przeniesienie na kolejny rok :twisted:
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Borek

Post autor: Borek »

Nom oby nie planowali znowu jakiegoś "przesunięcia", bo ja tam wtedy normalnie mie wyrobie. Bo coś mi się o uszy obiło, że chcą premiere na następny rok przełożyć [przynajmniej w Europie], ale nie jestem pewien.
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Ważne żeby w Stanach wyszło - tam też internet mają :grin:
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Czekam na wydanie DVD i mam wielką nadzieję, że będzie istniała mozliwość wyboru wersji językowej. Jak się Amerykanie dobiorą do filmu, to go przełożą na angolski, zdubbinguja po swojemu. Juz 3 trailer z angielskim lektorem stracił połowę swojego uroku, wiec wystarczy mieć nadzieje, że po japońsku też wyjdzie.
Ja bym nawet po rusku zniósł,byleby to zobaczyć
W sumie też racja, byle obejrzeć :)
Spewak

Post autor: Spewak »

Szczerze mowiac jakos jezyk angielski w filmach wydajemi sie bardziej przystepny, i wlasnie qw tym jezyku najprzyjem,niej mi sie oglada filmy. Ale narzekac nie bede jak bedzie tez Japonska oryginalna wersja jezykowa
kaczka

Post autor: kaczka »

ehmm juz mi sie nudzi to czekanie:>
mi pasuje tylko angielsko jezykowa wersja filmu;> nie mam zamiaru sluchać jakiś tam ,,wzorków i obrazkow" :D
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

mi pasuje tylko angielsko jezykowa wersja filmu;>
Mnie ostatnio też..... obraziłam się na japończyków..... zadufany w sobie naród, ech -_- .... nie mam ochoty ich słuchać
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”