Blitzball

Pierwsza część na nową (w ówczesnych czasach) konsolę Sony - PS2, która doczekała się bezpośredniej kontynuacji przygód bohaterów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Hmmm i znów się zaczyna. Prawda jest taka, że wszystko kręci się wokół gustu danej osoby.
Liquid Snake

Post autor: Liquid Snake »

Kairi-chan pisze:tam nawet sie nie miało kontroli nad postaciami..... i jakieś trójkąciki trzeba było oglądać
Heheheh grał ktoś tutaj w taką gre co się zwie Final Fantasy X od dawnego Squaresoftu ? :D nie ma kontroli nad postaciami ? no okej, skoro tak mówisz to na bank masz racje a mi się tylko wydawało że wyłączyłem auto :D

Go-Go-Yubari: masz kompleks co do swojej płci czy co ? :] nikt nie twierdzi że twoje upodobanie do blitzball'a ma coś do twojej płci :]

Erelen: ja jak rozumiem to lubie, zresztą spytaj o to jakiegoś matematyka to na 100 % powie ci że lubią ją ci co rozumią.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Hmmm... ja matmę zawsze rozumiałem i zawsze nienawidziłem :) Rzecz gustu :) Ja myślałem, że chodziło jej o Blitzball w X-2 :) A właśnie, kogo polecacie wziąć do obrony, ja mam Jassu i Rina, pierwszy jest wręcz boski (zatrzymuje 90% przeciwników), ale Rin jest dość cienki.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Go-Go-Yubari: masz kompleks co do swojej płci czy co ? :]
Wręcz przeciwnie, wywyższam swoją płeć. ;)
Hmmm... ja matmę zawsze rozumiałem i zawsze nienawidziłem Rzecz gustu
Znam ten ból. :roll:
Ja myślałem, że chodziło jej o Blitzball w X-2
Dobrze myślałeś. ;)
Liquid Snake

Jeżeli o X-2 to szczerze przepraszam :] myślałem że może przeoczyła motyw zmiany sterowania w FFX.
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

Ja myślałem, że chodziło jej o Blitzball w X-2
Dobrze myślałeś. ;)
tru tru :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Jeżeli o X-2 to szczerze przepraszam :] myślałem że może przeoczyła motyw zmiany sterowania w FFX.
To źle myslałeś ;)
W FFX to się nastrzelało tych bramek, że hej. A składów nie pamiętam. Nie bawiłam się w kupowanie zawodników. W sumie to wolałam iść wybijać bossów na MA niż rzucać piłką. ;)
Liquid Snake

Można tego nie lubić ale dla przypakowania Wakki jednak trzeba, ja nie lubiałem blitza ale przez Wakke się zmusiłem i przez te kilkadziesiąt meczy zmieniłem nastawienie do blitza ba! nawet planuje wymasterować wszystkie moje postacie na max :]
Song

Post autor: Song »

Mam pytanie czy jesli na statku nie udało mi sie zdobyc Jecht shota to czy moge go jeszcze odblokować gram dopiero pierwszy raz i przechodze bez opisu ale w blitza pograłem z nudów i mi sie spodobało ;]
Song

one wing mozesz sprecyzować póżniej uzywaja małej liczby spoilerów ?? :P
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

"Blitzball!" - hehehe.... dobra zaczynam się w to bawić... Podajcie jakiś fajny skład.... no i miejsca gdzie mogę wynająć moich cieniasków którzy zdobędą Jupiter Sigil i Attack Reels ^^
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

z chęcią.. mówiłeś oj mówiłeś ale nienotowałem ;)
Gamertag: Szalony Szkot
Song

czy techniki mozna zdobyc tylko technocopy czy wraz ze wzrostem lvl sie dostaje ?
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

No nie prawda OWG :) Techniki też można wygrać od czasu do czasu w turnieju :)
Song

Jeszcze jedno bo odeszedł jeden z moich a narazie jestem w drodze do moonlood czy cos tam i jak moge na szybko zwerbować zawodnika ??
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy X i X-2”