Nie moge się sprzeciwić bo ta technika to jakieś 70 % moich goli :] Tidus i Wedge wystarczą, mówią że Wakka jest świetny ale Tidus z Wedgem tak się na początku rozbrykali "na boisku" że Wakka został w tyle z exp. i w ogóle się nie przydaje.
Na ekranie pojawia się tekst, słowa Jechta i w kierunku tego tekstu musisz naciskać przyciski jak najszybciej, łatwiej pokazać niż wytłumaczyć ale myśle że dojdziesz do tego sam.
Wszędzie piszą że warto się tego nauczyć ale dopiero jak zaczniesz nim wygrywać mecze przekonasz się jak bardzo warto było, trudne to nie jest.
Nie ma za co, fakt faktem że wytłumaczyli to w grze tak że sam z początku nie wiedziałem kiedy co i jak wciskać a jak się zorientowałem to wyszło za pierwszym razem.
Z matematyką jest tak, że nawet jak się ją zrozumie to i tak sie jej nie polubi :D Nie wiem czym się różni Blitzball z FF X-2 od FF X, ale założę się, że Squer nic nie skchrzaniło
Pewnie nie zrozumiała o co chodzi więc blitz jest zły :] to jak z matematyką, nikt jej nie polubi jak nie zrozumie ;]
To, że dziewczyna to od razu nie zrozumiała? Zrozumiała, zrozumiała. Spokojna Twoja czaszka. Stwierdzam fakt, że w FFX bardziej mi się podobał i tyle. Czepiania się? A zabronisz mi?