Blitzball

Pierwsza część na nową (w ówczesnych czasach) konsolę Sony - PS2, która doczekała się bezpośredniej kontynuacji przygód bohaterów.

Moderator: Moderatorzy

Liquid Snake

Post autor: Liquid Snake »

Nie oszukujmy się, wyszkolony Wedge wystarczy nawet jakby reszta pływała na wózkach inwalidzkich ;]
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Powiedzmy że tak ale Tidus dzięki Jecht Shot też nieźle wymiata
Liquid Snake

Nie moge się sprzeciwić bo ta technika to jakieś 70 % moich goli :] Tidus i Wedge wystarczą, mówią że Wakka jest świetny ale Tidus z Wedgem tak się na początku rozbrykali "na boisku" że Wakka został w tyle z exp. i w ogóle się nie przydaje.
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Wakka jest do ****. Nigdy go nie używałem.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Mam pytanie, jaką trzeba wstukiwać kombinację do Jecht Shota (tą drugą co pokazuję na ekranie) i w którym momencie zacząć ją wstukiwać?
Liquid Snake

Na ekranie pojawia się tekst, słowa Jechta i w kierunku tego tekstu musisz naciskać przyciski jak najszybciej, łatwiej pokazać niż wytłumaczyć ale myśle że dojdziesz do tego sam.
Wszędzie piszą że warto się tego nauczyć ale dopiero jak zaczniesz nim wygrywać mecze przekonasz się jak bardzo warto było, trudne to nie jest.
Erelen_Galakar

Dzięki Liquid, w końcu dzięki tobie udał mi się :) Wielkie dzięki!
Liquid Snake

Nie ma za co, fakt faktem że wytłumaczyli to w grze tak że sam z początku nie wiedziałem kiedy co i jak wciskać a jak się zorientowałem to wyszło za pierwszym razem.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Blitzball w FFX-2 to jakaś kpina, karykatura. Nie wiem jak to badziewiaste coś nazwać. >.<
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Czepiania się ciąg dalszy? jest o niebo bardziej rozbudowany niż w X
Liquid Snake

Pewnie nie zrozumiała o co chodzi więc blitz jest zły :] to jak z matematyką, nikt jej nie polubi jak nie zrozumie ;]
Erelen_Galakar

Z matematyką jest tak, że nawet jak się ją zrozumie to i tak sie jej nie polubi :D Nie wiem czym się różni Blitzball z FF X-2 od FF X, ale założę się, że Squer nic nie skchrzaniło :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Pewnie nie zrozumiała o co chodzi więc blitz jest zły :] to jak z matematyką, nikt jej nie polubi jak nie zrozumie ;]
To, że dziewczyna to od razu nie zrozumiała? Zrozumiała, zrozumiała. Spokojna Twoja czaszka. Stwierdzam fakt, że w FFX bardziej mi się podobał i tyle. Czepiania się? A zabronisz mi? ;)
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

Czepiania się ciąg dalszy? jest o niebo bardziej rozbudowany niż w X
:shock: Co?? Przecież tam nawet sie nie miało kontroli nad postaciami..... i jakieś trójkąciki trzeba było oglądać
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

W Championship Managerze też się nie ma kontroli a ogląda się kropeczki biegające za białą kropeczką, ale jakoś to najlepszy manager na świecie :]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy X i X-2”