Hmm... pamiętam coś takiego:
"Hrabina kąpała się w odmładzającej krwi setek dziewic" ... <hmmmm :D >
Moderator: Moderatorzy
XDDTo pewnie ta brunetka.
<zieeeww..> ech te tlumaczenia,wiadomo nei kazyd umie przejrzec na oczySephirio w momencie w którym napisałaś posta było już po sprawie
chetnei wysune tutaj arguenty ze nie ALWAYS...w koncu nei dziwie sie bogu ze tak sie przestarszyl jak Was zobaczyl ze zaraz musial naprawic sowj blad...MEN ARE THE TRUE WINNER ... ALWAYS
duh...jeszcze gorsze od'pojdziemy na piwo? ..bleh..zawsze wiedzialam ze facetom brak jakiejkolwiek dykcji ;]Ostatecznie na otarcie mogę postawić wam colę
a tajemnicza dlon nalezala to nosfiegoPotem tajemnicza dłoń zabrała dziennik i nikt już o dzienniczku niesłyszał oprócz tajemniczej osoby
...wspaniala elcia ..niahHmmm, ciekawe skąd wziął się w rękach Garnet...
Hmm... pamiętam coś takiego:
"Hrabina kąpała się w odmładzającej krwi setek dziewic" ... <hmmmm >
Znam inną teorię na ten temat... W końcu jesteście jedynie marną namiastką tego czym jest meżczyzna. Bóg chciał zrobić coś równie idealnego ale nie mógł znaleźć już tak doskonałych "części" jakie posłużyły do wykonania pierwowzoru zatem był zmuszony stworzyć kolejne dzieło jedynie z marnego żebra i to jeszcze zapewne złamanego i toczonego przez jakąś zarazęw koncu nei dziwie sie bogu ze tak sie przestarszyl jak Was zobaczyl ze zaraz musial naprawic sowj blad...
ja mysle ze jednak znalazl te doskonale czesci ;]ale nie mógł znaleźć już tak doskonałych "części
no wlasnie jedynie wzial zebro bo reszta bylo jak to sie mowi..feleremstworzyć kolejne dzieło jedynie z marnego żebra
widzisz sam sie przyznajesz w jakim stanie zostaliscie stworzenito jeszcze zapewne złamanego i toczonego przez jakąś zarazę
o ile wiem to zebra dalej maciePo prostu i tak musiał się go pozbyć
tak wiem ze boli bcy tym felerem ale coz ;]wiem że boli,
o tak z tym się zgodzę - dopisałbym cos jeszcze na końcu tej wypowiedzi ale to by było złośliweAnd this means we're eternal
<lol> a Tobie szowinistyczne czasem nie?hasła feministyczne zostały wam wpojone zapewne w chwili wyjscia na swiat
skad wiesz ze jzu pzobyliscie sie tego wadliwego zebra??żebra mamy dalej bo już tego wadliwego się pozbyliśmy - skąd wiesz z iloma żebrami pojawił się pierwszy facet??;
okazało się że tym co nam dolegało była... kobieta właśnie
cos tu sie nei zgadza..skoro kobiety Ci 'dolegaja' ;]No i fajno bo w tym dzienniczku jak się okazało swojego czasu wessało przedstawicielki całego swiata jadące na wybory miss świata w kategorii do 65 kilo - prezentacja w bikini albo i bez,
coz odpowiedzialam tylko na szowinistyczne haslaCóż za fascynujący konflikt międzypłciowy
no ale chyba tez nalezysz do owego narodu..heh dolegalo a skad mozesz wiedziec skoro nei byles pierwszy?Napisałem "nam" jako narodowi męskiemu, i napisałem "tym co nam dolegało", czyli forma zdania przeszłego
you serious? :]każdy anioł to hermafrodyta, a to znaczy że nie jest ani kobietą ani mężczyzną, lub też można powiedzieć że jest i tym i tym...