Final Fantasy XI
Moderator: Moderatorzy
-
- Cactuar
-
- Cactuar
-
- Cactuar
-
- Cactuar
- Kairi-chan
- Cactuar
-
- Cactuar
WLAN (Wireless LAN)Zero pisze:Ma jecze jedno pytanie naprzykład jak ma sieć lan z kumplami (radiowa)
Chyba chodzi Ci o lagi. No cóż w sieciach radiowych to warunki atmosferyczne jak i np. telefony komórkowe powodują zakłucenia w sieci. Wszystko zależy jakie odległości są między antenami. Co do łącza to chyba wiesz jakie masz. Gra chodzi na pewnych portach (niepamiętam jakich) więc zapytaj się admina sieci czy są odblokowane.Zero pisze:i serwer ma firewalla czy to nie wpłynie na jakośc grania w śiecie. Morze macie Jakiś link do Testowania Łoncza.
Masz 16 lat a błędy walisz jakbyś miał 6. To razi. Naprawdę. Chyba, że masz.......... poczekam z napisaniem tegoZero pisze:I morze macie jakoś pomysł na zrobienie Kasy na Opłaty Mieśieczne dla 16 latkaWszyskie pomysły mile widziane.

Masz 16 lat a niewiesz jak zabrać się za sosinę? A skąd masz kasę na FF11? Od rodziców? to niech teraz Ci dadzą na opłaty. To tak jakbyś dostał samochód a jesteś bez kasy na benzynę (gaz, ropę).
Ostatnio zmieniony ndz 02 sty, 2005 16:46 przez Krzysiek2099, łącznie zmieniany 1 raz.
Chłopie 16 lat, do matury 2 lata a ty sadzisz takie błędy? No chyba, żę masz dysgrafie(tą prawdziwą).Ma jecze jedno pytanie naprzykład (na przykład)jak ma sieć lan z kumplami (radiowa) i serwer ma firewalla czy to nie wpłynie na jakośc grania w śiecie. Morze(Może) macie Jakiś link do Testowania Łoncza(Łącza)? I morze(może) macie jakoś pomysł na zrobienie Kasy na Opłaty Mieśieczne dla 16 latka Wszyskie pomysły mile widziane.
Co do interesujących cię informacji, tu masz newsa sprzed świąt o tym http://www.k-ff.com/phpbb2/viewtopic.php?t=1344
EDIT: Krzysiu widzę, że myślimy podobnie w tej sprawie :D
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Krzysiek możesz przypomieć sobie te porty albo powiedzieć skond ma się o nich dowiedzieć . Rodzice nie dadzom mi kasy na gre bo chcom żebym się od nich odzależnij finasowo za neta nie płace bo starszy załorzy stałem sam bo do roboty mu było poczebne było i tak go ledwo w chacie widuje bo tak pużno koczńy prace. Wienc o gre i opłaty musze sam zadbać.Mam kilku kumpli co majom ten problem terz i myślelismy nad tym ale nie mam żadnego poysłu. A bardzo bym pograł w tą cześ bo ma na koncie ukoczenie wszyskich failnali oprucz tych na PS2.W wersjach na PSX pokonały z łatwościom wszyskie wepony wiec niema co się dziwić że chce porać w tą cześc. Mam Dysgrafie tak jak Sephiria to Stwierdziła i jest prawdziwa. Wienc prosze nie wypominjcie mi tego bo jest to nie miłe i tego bardzo nie lubie. Bo nikt nie jest dosakonały.
-
- Kupo!
Jam Mam Dyslekcje i dysortografie i tu mie masz Deshter jak byś widział muj zeszyt to byś nic nie oczytał dlatego nikt odemnie nie porzycza notatek i to w poprzednim poście to drobna pomyłka ale oczemy się od tych problemów z pisownim to formu o FFXI ale dobrze że nie jestem sam na ty forum jest jeszcze kilku z ty problem co ja