Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

White SeeD

Post autor: White SeeD »

Whatever wie
"Cokolwiek wie", czyli "jednak coś wie" :)
White SeeD

Nie przeczę :564:
Założę się że Clouda większość ludzi lubi z powodu jego miecza :]
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

A taki Tidus chociaż taki dziecinny to przynajmniej no taki że wie co robi.... Whatever wie tzn. ma świadomość nie ważne

Hmm chyba powyższe zdanie muszę co nieco zredagować :D

"A taki Tidus chociaż dziecinny to przynajmniej wie co robi... Może inaczej: ma świadomość tego jak postępuje, a z resztą..."

No tak ładniej :wink:

White SeeD... Za miecz? lol... jakoś tak w moim otoczeniu nie za wielu lubi Buster Sword ale mi on jak najbardziej pasi :)
glamorous vamp
White SeeD

Zamiast redagować zdanie "Whatever wie tzn. ma świadomość nie ważne" na "ma świadomość tego jak postępuje, a z resztą...", można było po prostu po "Whatever" i przed "nie" powstawiać przecinki :]

A Cloud wygląda jakoś tak niepozornie, biorąc pod uwagę to, co on robi z tym mieczem gdy wygra walkę :678:
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Ja już bardziej podoba Masamune Sephiriotha. Nie znaczy to jednak że Buster Sworda nie lubię :D
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

No taak White SeeD ale to tak bardziej po Polsku będzie, jak zredagowane zostanie :)
Masamune? Dla mnie na równi z Busterem ale Apocalypse też nice ;)
glamorous vamp
Pablo

Post autor: Pablo »

Ostatnio przechodząc nasty raz FF 7 stwierdzam że najlepszy jest Cid. Wyluzowany kolo co lubi sobie fajkę spalić,a po za tym jest pilotem i kosmonautom w jednym(jak ja mu zazdroszcze:)hehe) Wyrombane ma limitki i dzięki scimer(jego broni z potrójnym przyrostem materii) bardzo praktyczna postać w grze! :!:
Mochael

Post autor: Mochael »

Najlepsze sa Quina i Yuffi 8)
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

hmmm oczywiście najciekawsze są "czarne charaktery" więc może Sphiroth, Kuja, hmm a ja powiem Garland i jego ostateczna forma Chaos (uh to niestety nie postać z ff7-9 ale też fajny :) )
Vincent

Post autor: Vincent »

Vincent to dość ciekawa osobistość, gdy znajdujemy go w trumnie 8)
Odnośnie innych osób z FFVII to zapewne Jenowa i synek Sephiroth.

Co do FFVIII to zapewne Irvine (za to że to babiarz) i Zell (za to że to taki swojego rodzaju agresor)
Flaming Amarant

Post autor: Flaming Amarant »

Amarant żądzi! Z głównych bohaterów najlepszy jest Cloud. Na niego oddaję swój głos.
Harry Strife

Post autor: Harry Strife »

A ja kiedyś mówiłem, że moja ulubiona postać to Sephiroth :] .Nadal to podtrzymuje, ale niedawno zakupiłem FF9 no i jestem w trakcie przechodzenia jej.Stwierdziłem że Quina jest nawet spox :D .Taka troche inna niż pozostałe postacie no i śmieszna.Polubiłem ją nawet.
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Rzeczywiście Quina jest dość ciekawy/a... jednak ja lubie też Viviego....
Gamertag: Szalony Szkot
Vincent

Post autor: Vincent »

NIe miałem okazji grać w FF9 a bardzo bym chciał ale nie mam skąd załatwić. I teraz staram się załatwić sobie FF10
Darios

Post autor: Darios »

Wiecie że po polsku Cloud Strife znaczy Chmura Konflikt :lol: :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”