Gokulo pisze:... i wystarczy to ze moge ta karta placic ^^;
Hehehehe CFANYAK

Moderator: Moderatorzy
To ja zawsze myślałam, że Worldpass jest do wszystkich serwerów i po porostu se wybierasz serwer, do którego chcesz się przenieść.JAK MOGĘ UZYSKAĆ WORLDPASS DO RAMUHA
Pewnie że nie ma. Wyobrażasz sobie finala z krwią??czy w FFXI jest krew? Zakładam że nie ma.
heh dobre pytanie...ale Koki nie zapominaj ze ff jest gra bodajze od 11 czy tam 13 (nie chce mi sie patrzec co psize na opakowaniach) lat i tak pewno jzu zostanie...w fantasy nie ma miejsca na krew tam sie wszyscy kofaja <lol2> nawet nasza bohaterka z ff7 w pamietnej scenie nie wykrwawaila sie :]czy w FFXI jest krew? Zakładam że nie ma.
ja bym sobie w sumei wyobrazila zreszta psialam swoja wizje o finalach w przyszlosci..taki final od 18Wyobrażasz sobie finala z krwią??
Po wybraniu detali swojego herosa przychodzi czas na wybranie jego nazwy.Kairi-chan pisze:To ja zawsze myślałam, że Worldpass jest do wszystkich serwerów i po porostu se wybierasz serwer, do którego chcesz się przenieść.
Jak wogóle to działa? O co chodzi z tymi mumerkami? Gdzie należy je wpisać?
No to tu sie mylisz. Othrworlda nie zaśpiewał Rammstein tylko grupa japończyków nie tworząca żadny zespółTidus pisze:A wie ktos moze jak sie nazywa song z pierwszego demka FF X ?? Wtedy jak Auron z Sinem wbijaja do miasta ?? Pachnie mi to Ramsteinem ale pewnosci nie mam zadnej... :D
Co do kasy to placisz tak jak wszyscy 12.95. W pierwszym miesiacu masz korekte za niewykorzystane dni. Po 30 dniach probnych zaplacisz tylko za ta czesc miesiaca jak zostanie do jego konca... czyli okolo 15 dni u ciebie.Kairi-chan pisze:To nie jest typowy Final, ta gra wogóle nie ma fabuły, ty musisz ją stworzyć. Tutaj chodzisz po mieście, gadasz z ludźmi, oni dają ci questa lub misje, które ty musisz wykonywać a wzamian dostajesz nagrody. Potworki cię nie atakują, sam musisz je atakować. W zasadzie ta gra bardziej mi przypomina Baldurs Gate lub Morrowinda niż samego Finala, ale mnie bardzo wciągneła i jak dla mnie warta jest tej kasy. Co do abonamentu to sama do końca nie wiem, bo wszyscy tu piszą ze wynosi 12.95$ a u mnie na playOnline była informacja, że gra będzie mnie kosztować miesięcznie 6.95$ plus 0.59centów za każdą dodatkową postać