Final Fantasy XII

Najnowsza i zarazem ostatnia część serii na konsolę PS2

Moderator: Moderatorzy

Madtrax

Post autor: Madtrax »

Byl swego czasu filmik z zapowiedzia FF12 - jakis 2 min i 30 sekund. Wygladalo rownie dobrze :)
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Prawda, był ale jakoś nie przypominam sobie by grafika była tak dobra jak na screenach. Oczywiście byłbym mile zaskoczony gdyby tak było :D
Jin

Post autor: Jin »

Oj wierz mi, że grafika na skreenach to nic w porównaniu z tym co widziałem w całkiem dobrej kopii treilerze z FFXII. Poskacz trochę po sieci i poszukaj nowych zapowiedzi a będziesz mile zaskoczony. :D :D
Spewak

Post autor: Spewak »

W Stanach FFXII wychodzi juz w lutym a u nas ledwo wyszla XI-stka :lol: Smiechu warte :evil: Szkoda ze tak jest i ze jestemy tacy opoznieni! No coz trzeba byc cierpliwym!
Jin

Post autor: Jin »

Ha, a powiedz mi w czym Polska nie jest opóźniona. Ja już tego Finala nie mogę się doczekać :( :( :(
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Nie no nie przesadzaj polska nie jest ażtak opuźniona, np bardzo szybko mogą ci tu... zakosić nowy samochód, albo wyjątkowo szybko można dostać w łeb od jakiegoś dresa :D
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

Akurat nie nawiazywalbym do 11 tutaj bo gra ma juz ponad 2 lata ogolem i sam fakt bycia online "usprawiedliwia" w pewnym sensie opoznienia - zreszta kiedys nikt nie wierzyl ze w EU wogole to wyjdzie ;)
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Rikku

Post autor: Rikku »

Nie tam nie skończom FINAL'a tak szybko to sie square poprostu nie oplaca a pozatym to najlepszy rpg swiata wiec tylko idiota konczyl by ta legendarna serie :idea:
Comodo

Post autor: Comodo »

Co wy wogóle mówicie. Prawda, mamy opuźnienie, ale przecież FFXI to wyjątek. Bazowo miało nigdy japonii nie opuszczać. FFX2 doszło szybciej niż X11 - w normalnym tempie, a nie było wcześniej wydane, więc spokojne wasze rozczochrane ;) Poczekamy z 3 miechy ;)
Rikku

więc spokojne wasze rozczochrane Poczekamy z 3 miechy
Poco czekac przeciez joz jest :?: :?: :?:
Comodo

Post autor: Comodo »

Ale nie w Polsce,a to miałem na myśli.
Rikku

to ja cie joz wogle nie kumam
Darios

Post autor: Darios »