Final Fantasy XI
Moderator: Moderatorzy
- Kairi-chan
- Cactuar
Polacy sa zawsze pomocni w tej grze. Ja znam 2 na serwerze Titan. Co do jap'ow to jak tylko znajdziesz sie w dobrym pty z nimi zobaczysz jak ta gra moze wygladac na prawde. Ja z dobra ekipa ze swojego LS robie 8000xp dziennie. Z japoncami robilem praie 2000xp na godzine... Zolte kurduple nie wiedza co to litosc...Olek pisze:Polaków to ja mam po tąd na codzień, wolał bym dorwać jakiegoś hardcorowego japońca i zobaczyć jak sięgra w Finale po "ichniemu"
To nie jest panienka tylko chlopak ^-^;;
Eeee to cos slabo z tym expem. Ja mam zwykle malo czasu na gre wiec jak juz siade do expa to robie po 10000-15000 exp dziennie bo inaczej nigdy nie bede poziomow zdobywal teraz ^^;
Tak eKarta MBanku to bardzo dobry pomysl - sam tego uzywam.
W tej grze nie ma PK
Ja gram na Ramuh'u jakby co - nasz polski LS wita wszystkich nowych z otwartymi rekami ^^ Mozna albo tworzyc postac do bulu az sie trafi na dany server albo poprosic o WorldPass, a napewno sie kupi taki szybko jak nie bedzie jakis akurat jeszcze dzialal.
Eeee to cos slabo z tym expem. Ja mam zwykle malo czasu na gre wiec jak juz siade do expa to robie po 10000-15000 exp dziennie bo inaczej nigdy nie bede poziomow zdobywal teraz ^^;
Tak eKarta MBanku to bardzo dobry pomysl - sam tego uzywam.
W tej grze nie ma PK

Ja gram na Ramuh'u jakby co - nasz polski LS wita wszystkich nowych z otwartymi rekami ^^ Mozna albo tworzyc postac do bulu az sie trafi na dany server albo poprosic o WorldPass, a napewno sie kupi taki szybko jak nie bedzie jakis akurat jeszcze dzialal.
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
- Kairi-chan
- Cactuar
-
- Cactuar
No servery - shardy jak kto woli. Wiadomo ze S-E nie ma takiego sprzetu zeby umiescic wszystkich ludzi na tym samym serverze no i my bysmy musieli straszne lacza miec (nawet teraz w weekendy jak gra okolo 4000 na raz osob to laguje troche) wiec jest kilkanascie serverow. I tak jesli nie ma sie Worldpass'a to gra losowo przydziela do serverow z czego najczesciej sa to te najmniej zaludnione (a nasz do niech nie nalezy wiec trzeba by sie troche pomeczyc zeby normalnie sie do niego dostac
)
Roznica miedzy serverami jest tylko taka jacy ludzie graja, ilu gra, nazwa i czasami ktory jest w kolejce do maintance

Roznica miedzy serverami jest tylko taka jacy ludzie graja, ilu gra, nazwa i czasami ktory jest w kolejce do maintance

We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
- Kairi-chan
- Cactuar
-
- Kupo!
- Kairi-chan
- Cactuar
Nie na Ramuhu nie graja wszyscy Polacy, jest troche (nie wiem dokladnie ile) rozsianych po innych serverach co jest przy okazji wielka szkoda i strasznie tego zalujemy bo naszym planem bylo zgromadzenie wszystkich polakow tam. Na Ramuhu jest nas okolo 2x ale nie dam uciac glowy - ostatnio duzo osob przychodzi i odchodzi.
-
- Cactuar
Fak. Wkurzyłem się. Mam kartę INTELIGO VISA ELECTRON. Ale nie mogę jej zarejestrować na Play Online. Wpisuję wszystko jak należy (z instrukcją) a na końcu pojawia się napis, że rejestracja się nie powiodła, bo coś tam z kartą. Fakt niemam nic na koncie ale na dzień dobry mam miesiąc gratis, więc raczej sosu nie muszę chyba mieć. Wszystkie kody i pierdułki wpisałem bezbłędnie. Tylko ta aktywacja karty. FFAAKKKKKKKKKK
K%$#a a myślałem że już w weekend sobie popykam.
P.S. A może być problemem to, że nie opuściłem firewalla i miałem antywira działającego (a po drodze programy P2P)?
K%$#a a myślałem że już w weekend sobie popykam.
P.S. A może być problemem to, że nie opuściłem firewalla i miałem antywira działającego (a po drodze programy P2P)?
-
- Cactuar
No to niewiem co jest pięc. Wyskoczył napis że karta jest nieodpowiednia i że mogą być tylko karty VISA i MASTERCARD. K%$#A a co ja niby mam? Szkoda że obsługa techniczna nie ma oddziału w Polsce ale zobaczę na stronkę Play Online.
Specjalnie to konto zakładałem żeby sobie w Fajnalika popylać a tu taki numer. Żeby się nie okazało że będę miał 10 kont i dopiero 10 karta będzie ok.
[ Dodano: Pią 26 Lis, 2004 ]
No to się K%$#A okazało że VISA ELECTRON to................. to nie jest VISA.
ZWARIOWAŁEM.
VISA ELECTRON ma jakieś drobne ograniczenia.
Specjalnie to konto zakładałem żeby sobie w Fajnalika popylać a tu taki numer. Żeby się nie okazało że będę miał 10 kont i dopiero 10 karta będzie ok.
No to się K%$#A okazało że VISA ELECTRON to................. to nie jest VISA.
ZWARIOWAŁEM.
VISA ELECTRON ma jakieś drobne ograniczenia.
-
- Cactuar
Bodajże Gokulo wcześniej pisał że używa eKarty z mBanku. Ja na stronce wyczytałem że to niby jest właśnie VISA ELECTRON
To jak to jest
No to lepiej. Na stronie money.pl piszą tak jak napisałem wyżej. A no stronie mBanku nic nie piszą że to jest Electron. Piszą że VISA.
Jakby to powiedział pan Edziu z Kiepskich: ALE JAJA!!!
No to jeszcze lepiej. Na infolini AUTOMATYCZNY SEKRETARZ pierdzieli że eKonto daje kartę ELECTRON.
HHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPP
Jak to wreszcie jest

No to lepiej. Na stronie money.pl piszą tak jak napisałem wyżej. A no stronie mBanku nic nie piszą że to jest Electron. Piszą że VISA.
Jakby to powiedział pan Edziu z Kiepskich: ALE JAJA!!!

No to jeszcze lepiej. Na infolini AUTOMATYCZNY SEKRETARZ pierdzieli że eKonto daje kartę ELECTRON.
HHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPP
Jak to wreszcie jest