Ale wracając do Garnet, dlaczego uważasz, że nie jest aniołkiem? Przeca ona taka śliczna, niewinna, Queen of Alexandria i jej samo dobro oraz słodycz z oczu patrzą(yuck, I'm gonna be sick :D)

Moderator: Moderatorzy
no a co :] jzu wtedy czekano na me nadjescie :D"I widziałem innego potężnego anioła zstępującego z nieba, odzianego w obłok, z tęczą wokoło głowy, którego oblicze jaśniało jak słońce, nogi zaś jego były jak słupy ognia" (Apokalipsa św. Jana; 10, 1)- Garnet? O_o
przykro mi w takim razie :] ..or maybe no?to jeśli garnet jest aniołęm, to ja jestem homoseksualnym izotopem azotu ...
kiedy...hhmmm...musze uzgodnic termin z sekretarzem :]Z checią bym sie poddał,takiemu rytuałowi wypijania krwi:D
To jak królowo,kiedy i gdzie ma sie zgłosic
no mozna powiedziec nie oblal testuTomek, żeby być poddanym takiemu obrzędowi ,trzeba okazać się godnym, ale myślę, że królowa za takiego cie uzna
Przeca ona taka śliczna, niewinna, Queen of Alexandria i jej samo dobro oraz słodycz z oczu patrzą(yuck, I'm gonna be sick
hmm...a gdzie tu w sumie spojler to zem naleze d krolewsiego rodu w sumie dowiadujemy sie jzu w intrze...a sama zreszta czesto tez tutaj jzu o tym pisalam i pisano/w opsie tez mialam ze alexandria-tzn pod avkiem...wiec mysle ze to znowu az taki duzy spojler nei jest....zreszta i tak lepiej jak people dowiedza sie o alexie wczesniej nei pozniej :Dto garnet jest królową alexandrii? spoiler by sie przydał...
nie dzialaj zbyt brawurowoa własnie ze nie
dla mnie nei ma niemozliwosci,zreszta skad mozesz wiedziec jakie naparwde sa anioly...pamietaj pozory myla ^_^nie jestes aniołkiem bo anioły nie słuchają takiej muzyki i nie piją krwi Zdecyduj sie garnet albo jesteś aniołem albo wampirzycą