Thane a co ma piernik do wiatraka? Przecież FF i BG to dwie zupełnie odmienne gry - nawet nie należą do tego samego gatunku. Skupmy się wokół FF ...
Moderator: Moderatorzy
Nic odkrywczego nie napisałes,nikt tu nie napisał ani słowa,ze stosuje junction/auto.Thane pisze:mi najbardziej przypadl do gustu system czarow z ff8- w zadnej innej grze czegos takiego nie widzialem
niektorzy z was pisza ze w FF8 czarow w ogole sie nie uzywa- a go***! takie zjunctionowanie np. ultimy do sily to nie jest uzycie? pewnie wiekszosc z "narzekaczy" walnela po prostu junction/auto i reszte miala w dupie- potem sie najwyzej dziwili czemu snow lion leczy sie kiedy Squall atakuje [bidoki zapomnieli ze Squall mial 100 blizzagi ;] ]
moze wam sie wydaje ze auto jest najlepszym sposobem na junction ale ja wolalem miec Pain w st-atk zamiast w Luck O_o
i ze niby trudno czary zdobyc? problemy mialem ze zdobyciem Ultimy i Meteora dlatego ze pierw musialem zdobyc Bahamuta i jego Forbid-Mag Ref [btw. Mag Ref to imo doskonaly pomysl- wiec nie narzekajcie ze magie mozna tylko wydrawowac] a potem szukanie Star Fragmentow i Energy Crystalow/Dark Matter
szukanie Meltdowna zajelo komus 3 dni... OMG! no fakt jesli szukasz na Funguarach albo Malboro to gratuluje... ja poswiecilem 10-15 minut na znalezienie Gayli i Mug'owanie od 1 Gayli 3 Myster Fluids czyli chyba 30 Meltdownow... nie wspominajac ze potem mozna nawet chyba Meltdown wyciagnac od Bomb w SRC
uuu... To było mocne...ty masz niby 20 lat a po przeczytaniu twoich postow nie dalbym ci 16
10-15 minut na znalezienie ... rozumiem że wliczyłeś w to czas jaki poświęciłeś na przeczytanie opisu... Gratulacje - myślisz że każdy potencjalny gracz który pyknął sobie w FF8 grał z opisem? Ja na przykład takowych ciekawostek dowiedziałem się przechodząc grę po raz trzeci... Nie ważne.i ze niby trudno czary zdobyc? problemy mialem ze zdobyciem Ultimy i Meteora dlatego ze pierw musialem zdobyc Bahamuta i jego Forbid-Mag Ref [btw. Mag Ref to imo doskonaly pomysl- wiec nie narzekajcie ze magie mozna tylko wydrawowac] a potem szukanie Star Fragmentow i Energy Crystalow/Dark Matter
szukanie Meltdowna zajelo komus 3 dni... OMG! no fakt jesli szukasz na Funguarach albo Malboro to gratuluje... ja poswiecilem 10-15 minut na znalezienie Gayli i Mug'owanie od 1 Gayli 3 Myster Fluids czyli chyba 30 Meltdownow... nie wspominajac ze potem mozna nawet chyba Meltdown wyciagnac od Bomb w SRC
Nie, ale napisałeś że "większość narzekaczy" nie docenia systemu bo go nie rozumie - a pisząć takie coś uważasz tym samym siebie za kogoś ponad tymi osobami które rzekomo systemu nie uznają za ciekawy. Czyli po prostu nie masz racji więc "zamknij twarz".napisalem gdzies ze wszyscy ludzie ktorzy nie lubia junction od razu sobie z tym nie radzili?
Nikt ci tego nie wyrzucał - choć jak teraz na to patrze to przecież twoją wypowiedź można było właśnie tak zinterpretować. W końcu nazwałeś nas "bidokami" które z systemem sobie nie radzą" a jeżeli marzy ci się uważać za człowieka odpowiednio rozwinietego mentalnie już w tym wieku to powinieneś wiedzieć że użytkownicy różnie mogą zrozumieć to co napiszesz, a fakt że wyrzucają ci potem, że ich obraziłeś nie jest odpowiednim argumentem aby pokusić się od razu o stwierdzenie "zakmnij twarz" - ja się w tym momencie obrażam.napisalem ze jesli ktos woli system materii od junction to jest debilem albo cos w tym stylu?
Nie żebym się wtrącał i kogoś tutaj bronił ale to ty jesteś tutaj nowyobudz sie i nie snij ze jestes szanowany, lubiany itp bo upadek moze byc bolesny
Coz pozostaje zgodzic sie z Dante. Napisales to z zadartym nosem i dostales nauczke - na przyszlosc pamietaj, ze oceniamy Cie po tym co piszesz. Piszac takie porownanie ze Squallem leczacym Snow Liona czego sie spodziewasz? - latwo wyczuc ironie i sie obrazic. Tak sie odczytuje Twojego posta i nawet nie proboj zaprzeczac, ze nie to miales na mysli - chciales tutaj ludzi obrazic.Thane pisze:napisalem gdzies ze tylko ja potrafie obslugiwac system junction?
napisalem gdzies ze ja najlepiej obsluguje system junction?
Nie, ale napisales do ludzi obecnych na forum, ze ZAPEWNE sobie z nim nie radza bo nie raczyli pomyslec(przeciez uzyli auto junction) i blizej sie mu przyjzec. Kim jestes zeby to oceniac, a tym bardziej panie expercie skad masz taka wiedze? (pomagam - pytanie retoryczne :] )napisalem gdzies ze wszyscy ludzie ktorzy nie lubia junction od razu sobie z tym nie radzili?
Czy ja napisalem do Ciebie taki zarzut? O co Ci w tym momencie chodzi bo wyglada na to, ze sie pogubiles w zarzutach...napisalem ze jesli ktos woli system materii od junction to jest debilem albo cos w tym stylu?
Wyposazony w ta "fachowa" wiedze wpadles na forum, aby nawtykac ludzia tutaj zgromadzonym jak to oni sie nie znaja. Dokladnie czytajac watek wiedzialbys, ze sam system junction nie byl zly - zle bylo tracenie czarow oraz sposoby ich zdobywania - w demokracji jest tak, ze kazdy moze miec swoje wlasne zdanie i nie musi mu sie podobac to co innym (w tym wypadku Tobie).czytajac artykuly w necie zauwazylem ze niektorzy nawet do konca 2CD FF8 nie wiedzieli nic o systemie junction wiec stad wniosek ze ten system moze byc zbyt "skomplikowany" dla niektorych
Ma to, ze udowodnilem Ci iz z najlepszymi czarami (ktore zdobywajac niezle sie natrudzilem) mozna sie bawic duzo lepiej grajac "od nowa". Takie trudne to bylo?i co ma woj/mag z bg2 do tego wszystkiego O_O dorosly panie Madtrax, widocznie nie zrozumial pan mojego "nieprzemyslanego" wywodu, ktory mial na celu uswiadomic ze w serii BG tak jak i w FF nie powinno od poczatku byc najsilniejszych czarow- o najsilniejsze czary czlek powinien sie niezle napocic
no ale czego ja wymagam od doroslych, takich jak ty...
Jedynie In Your Opinionbtw: ty jestes moderatorem? imo jestes nieudana podroba porzadnych moderatorow, ktorzy pilnuja porzadku
chlopie daj spokoj bo ty swoimi postami robisz wstyd ludziom ktorzy nosza miano "moderatora"
moze tobie sie wydaje ze ludzie czuja do ciebie szacunek bo jestes modem ale pamietaj ze to tylko funkcja na forum- obudz sie i nie snij ze jestes szanowany, lubiany itp bo upadek moze byc bolesny
tak, napisalem ze ZAPEWNE sobie z nim nie radza i dlatego go nie lubia [nie rozumiem matmy- nie lubie jej]- w koncu to nudne zdobywanie czarow, refinowanie z itemkow... esh nie radze sobie z tym... i gdzie napisalem ze wszyscy bez wyjatku ktorzy nie lubia to od razu sobie nie radza?napisales do ludzi obecnych na forum, ze ZAPEWNE sobie z nim nie radza
Squall leczacy Snow Lion'a to byla ironia- ale myslisz ze nie ma czlowieka ktory mial pod elem-atk wpakowane 100blizzagi myslal czemu on nie moze zabic tego (%@% potwora i czemu obrazenia sa pokazywane na zielono? juz moj qmpel porywal sie na ruby dragony z firaga...Wyposazony w ta "fachowa" wiedze wpadles na forum, aby nawtykac ludzia tutaj zgromadzonym jak to oni sie nie znaja
zycze powodzenia i najlepiej podaj mocne argumentyThane w najblizszym czasie powinien poniesc konsekwencje, o co zaraz zacze starania. Nie ma tu miejsca dla Takich jak Ty.