Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
Przyklad maksymalnie wnerwiającej i pieprznietej reklamy:
Serek walbą bleu(nie wiem jak sie to pisze - who cares?!)
-"zaczekaj zaraz ci coś puszczę"
-"hmm, vel bon ... le bleu, oh - walbą bleu"
K**** m*ć co za reklama wnerwiająca, brak słów
Serek walbą bleu(nie wiem jak sie to pisze - who cares?!)
-"zaczekaj zaraz ci coś puszczę"
-"hmm, vel bon ... le bleu, oh - walbą bleu"
K**** m*ć co za reklama wnerwiająca, brak słów

"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Ten sok nazywa się Fit i mnie się ta reklama podoba - panowie może zacząc brać przykład?<JOKE> 
Reklama Amici była może beznadziejna, za to mecz już na pewno :D - tak sie składa, że popzredniego dnia w lokalu gościli u nas Szkoci, stąd sie dowiedziałąm o meczu i obejrzałam. Po spotkaniu na usta cisnęło się tylko jedno, zresztą przeróbka sloganu reklamowego: >>Wronkom "gratulujemy" Amici<<
LOL

Reklama Amici była może beznadziejna, za to mecz już na pewno :D - tak sie składa, że popzredniego dnia w lokalu gościli u nas Szkoci, stąd sie dowiedziałąm o meczu i obejrzałam. Po spotkaniu na usta cisnęło się tylko jedno, zresztą przeróbka sloganu reklamowego: >>Wronkom "gratulujemy" Amici<<

"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
a ja na game network widzialem reklame liona
to było na stacji metra, koleś podchodzi do automatu z lionami, wrzuca monetę i wkłada rękę aby wziąć co kupił, nagle jakby ziomka coś ugryzło, obraca się o 360 stopni w te i we wtę
oczywiscie wszystkiemu towarzyszy ryczenie lwa, udało mu sie wyrwać rękę. rękaw cały pocharatany ale lion cały
gdy odchodzi do automatu podchodzi mała babcia o lasce.... :D :rotfl:
to było na stacji metra, koleś podchodzi do automatu z lionami, wrzuca monetę i wkłada rękę aby wziąć co kupił, nagle jakby ziomka coś ugryzło, obraca się o 360 stopni w te i we wtę
oczywiscie wszystkiemu towarzyszy ryczenie lwa, udało mu sie wyrwać rękę. rękaw cały pocharatany ale lion cały

gdy odchodzi do automatu podchodzi mała babcia o lasce.... :D :rotfl:
Mnie tam jakos pare miesiecy temu dobila reklama kitikatow a raczej promocja jaka wtedy reklamowali; mianowicie proponowali cytuje "mniej karmy za mniej pieniedzy natomiast wiecej za wiecej"

Oni odkryli nowa technologie ja sie nigdy z takiim czyms nie spodkalem - zeby za wiecej kasy dostawac wiecej produktu

Oni odkryli nowa technologie ja sie nigdy z takiim czyms nie spodkalem - zeby za wiecej kasy dostawac wiecej produktu

lol widzieliście ta reklame z dzinem? joj super o kfc
kolo chodzi po plazy i znajduje lampe
dzin w srodku oglada jakies babki
ziomek pociera lampe dłonią
do dzina jakby ktoś dzwonił do drzwi
wychodzi z lampy i mowi ze spelni jego zyczenia
kolo mowi ze by cos zjadł
ten go teleportuje do kfc i stawi mu jakies smaczne danie
kolo chodzi po plazy i znajduje lampe
dzin w srodku oglada jakies babki
ziomek pociera lampe dłonią
do dzina jakby ktoś dzwonił do drzwi