ciekawe te trainery juz sie nie moge doczekac kiedy wreszcie zobacze sobie tenfilm
Antychryst - Madtrax wzrócił Ci uwagę, aby nie nadużywać cieni i kolorów pisma, bo ten czerwony aż razi w oczy, gdy się to czyta. Proszę, żebyś się dostosował albo będziemy musieli troszkę bardziej stanowczo prosić Cię o dostosowanie sięS
wiecie, przegladac xxxxx postow po paru miesiac nie obecnosci to dosc spory problem, a jak juz sie fatygujecie do odpowiedzi to nie problem napisac kiedy, to glownie do Izraila i Speawaka.
wiecie, przegladac xxxxx postow po paru miesiac nie obecnosci to dosc spory problem, a jak juz sie fatygujecie do odpowiedzi to nie problem napisac kiedy, to glownie do Izraila i Speawaka.
Przecież dlatego to wszystko było napisane wczesniej, żeby nikt się nie musiał pytać o to samo co kiedyś już było rozstrząsane tylko sam sobie sprawdził. Po cholere my to wszystko piszemy skoro nie chce się tego nikomu czytać?! Jak się czytać nie chce to się nie dowiesz! Trochę szacunku do tego co robimy - tym bardziej że odpowiedź była udzielana już nieraz ...
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
Spewak, dzieki.
Dante jasne ze sie czyta, ale jak ktos wchodzi po dluzszym czasie obecnosci to ciezko mu nakazac i miec do niego pretensje ze nie czyta 6000 postow, jak odwiedza na bierzaco to moglbys miec jakies ale.
kiedy bedzie nowy trailer albo czy jets juz jakis nowy ? widzialem na squarenet.info ale bez dzwieku .... ma ktos namiary na cos lepszej jakosci ?
Bonifacy i Zdun: wspominales/cie (nie wiem zy was jest 2 czy jestes sam taki smieszny nick) ze jestes z bliskich mi okolic... czy mieszkasz dokladnie w Bialymstoku ? czy gdzies w oklicach Podlasia bardziej ?
Witaj- Zapowiedzi wyglądają niesamowicie!!!
Kwadratowi naprawde się postarali. Tylko módlmy się do Boga, że jeżeli film pokaże sie w Polsce żeby głosu Cloudowi nie udzielił Stuhr:) Osłem to on jest ale niech osłem ze Shreka zostanie.