Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Cloud Strife

Post autor: Cloud Strife »

Izrail pisze:poszukaj w temacie - było to już m,ówione kilka razy
Dzięki bardzo (może już teraz zadzwonie do szkoły że mnie przez tydzień nie będzie) :570:
Cloud Strife

Post autor: Cloud Strife »

Jescze jak podał byśmi adres to bym był wdzięczny:)
sziakgo

Post autor: sziakgo »

no sa jakies nowe wiesci z ff ac
antychryst__666

AVE

Post autor: antychryst__666 »

:evil: ciekawe te trainery juz sie nie moge doczekac kiedy wreszcie zobacze sobie tenfilm :evil:

Antychryst - Madtrax wzrócił Ci uwagę, aby nie nadużywać cieni i kolorów pisma, bo ten czerwony aż razi w oczy, gdy się to czyta. Proszę, żebyś się dostosował albo będziemy musieli troszkę bardziej stanowczo prosić Cię o dostosowanie się S
aden

Post autor: aden »

wiecie, przegladac xxxxx postow po paru miesiac nie obecnosci to dosc spory problem, a jak juz sie fatygujecie do odpowiedzi to nie problem napisac kiedy, to glownie do Izraila i Speawaka.
Spewak

Post autor: Spewak »

Sorry Aden ale tez nie chcialo mi sie szukac ale tak dla naprawienia bledu masz tu adres pod ktorym znajdzeiesz wszystkie interesujace Cie informacje;

http://www.adventchildren.net/

Sorry jeszcze raz nie miej mi za zle ;)
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

wiecie, przegladac xxxxx postow po paru miesiac nie obecnosci to dosc spory problem, a jak juz sie fatygujecie do odpowiedzi to nie problem napisac kiedy, to glownie do Izraila i Speawaka.
Przecież dlatego to wszystko było napisane wczesniej, żeby nikt się nie musiał pytać o to samo co kiedyś już było rozstrząsane tylko sam sobie sprawdził. Po cholere my to wszystko piszemy skoro nie chce się tego nikomu czytać?! :evil: Jak się czytać nie chce to się nie dowiesz! Trochę szacunku do tego co robimy - tym bardziej że odpowiedź była udzielana już nieraz ...
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

tym bardziej że odpowiedź była udzielana już nieraz ...
można odpowiedzieć jeszcze raz :roll:
glamorous vamp
aden

Spewak, dzieki.
Dante jasne ze sie czyta, ale jak ktos wchodzi po dluzszym czasie obecnosci to ciezko mu nakazac i miec do niego pretensje ze nie czyta 6000 postow, jak odwiedza na bierzaco to moglbys miec jakies ale.
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Wniosek: Trza poszukać i często wchodzić na forum 8)
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
kontrat

Post autor: kontrat »

kiedy bedzie nowy trailer albo czy jets juz jakis nowy ? widzialem na squarenet.info ale bez dzwieku .... ma ktos namiary na cos lepszej jakosci ?
Bonifacy i Zdun: wspominales/cie (nie wiem zy was jest 2 czy jestes sam taki smieszny nick) ze jestes z bliskich mi okolic... czy mieszkasz dokladnie w Bialymstoku ? czy gdzies w oklicach Podlasia bardziej ?
LiZaRd

Post autor: LiZaRd »

Witaj- Zapowiedzi wyglądają niesamowicie!!!
Kwadratowi naprawde się postarali. Tylko módlmy się do Boga, że jeżeli film pokaże sie w Polsce żeby głosu Cloudowi nie udzielił Stuhr:) Osłem to on jest ale niech osłem ze Shreka zostanie.

-LiZaRd <"),=,_
aden

Jeśli film wyjdzie w polsce to z napisami, to nie jest bajka dla dzieci pokroju shreka, rybki z ferajny czy gdzie jest nemo, tylko film.
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Film napewno nie wyjdzie w polsce, ale dostać go napewno będzie można chociazby przez takie firmy jak Ultima, bo to w końcu tylko zwykły DVD.
sziakgo

Post autor: sziakgo »

olek nie mow tak film moze sie ukazac ej to piewrwszy final film byl w televizji nawet
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”