Gra jest po prostu świetna ludzie gdyby ktoś widział te wszystkie potwory po prostu świetne ale no cóż... mam szlaban stara mi zabrała kable bo wczoraj za długo grałem(tylko do 6 rano ale spox)
ja w Silent Hill 4 jeszcze nie grałem ale podobna jest zaj.....a HWDPIS to chyba nie jest twój rekord?? Mi Silent Hill 3 się podobał a mam zamiar kupić sobie Silent Hill 2 na kompa
Kamil to MUSISZ sobie kupić bo gra warta jest zachodu a jak już będziesz miał to mi pożyczysz to i ja pogram:)
A w SH4 początek czyli "pierwsze kroki " w mieszkaniu są bardzo ciekawe naprawde musicie to zobaczyć gra po prostu wymiata
Masz racje to na pewno nie jest mój rekord
Gra jest masakryczna,filmujaca od poczatku,intro to mistrzostwo,muza mnie rozwala na łopatki,myslałemz ze po sredniej 3,4 tez moze byc niezaciekawa.POLECAM KAZDEMU!!!!!!
no ladnie ladnie gro jzu gralo a ja nie :] no coz narazie idzie dosc slono na allegro..a i re outbreak wyszlo w tym samym czasie ;/
a u nas tymczasem z serii dobry komiks wydano SH Dying inside!!! podobno maja wyjsc w 3 czesciach-upchaja wiecej do jedneog odcinka bo orginalnie komiks ma 5 czesci-heh a neidanwo wydrukowalam to sobie a szkoda bylo tuszu skoro teraz jedna czesc wydali :] <jak sie o tym dowiedzialam to uwierzyc nei moglam..polska potrafi zadziwic ;] chyba ze wydzadza tlyko ta jedna czesc :D...a moze tez komiksy z re wydaliby...>
...nio winc pogralam jzu troche w gierke ale wsztrymam sie od wydania ostatecznego werdyktu do ostatecznego pzrejscia gry....ale moge powiedziec jedno po co daja tyle innowacje nie majacych nic wspolnego z SH...(skrzynia wprost z RE,brak latarki czy radia...a co wanziejsze brak mzoliwosci spacerowania po miescie)jak jzu jaksi chca to co za problem wydac owa gre pod innym tytulem,bo tak porownywania sa niwuniknione...ale nei renomowany tytul musi przyciagac...(a gdzie nasze piekne pielegnairki zamiast tego jakies 2,5 metrowe monstra...) ok przejde do konca napsize wlasna recke...
...nio winc pogralam jzu troche w gierke ale wsztrymam sie od wydania ostatecznego werdyktu do ostatecznego pzrejscia gry....ale moge powiedziec jedno po co daja tyle innowacje nie majacych nic wspolnego z SH...(skrzynia wprost z RE,brak latarki czy radia...a co wanziejsze brak mzoliwosci spacerowania po miescie)jak jzu jaksi chca to co za problem wydac owa gre pod innym tytulem,bo tak porownywania sa niwuniknione...ale nei renomowany tytul musi przyciagac...(a gdzie nasze piekne pielegnairki zamiast tego jakies 2,5 metrowe monstra...) ok przejde do konca napsize wlasna recke...
Oj tak brak latarki radia,to wielka szkoda,utrata klimatu,a oprucz braku pielengniarek brakuje mi kogos na miare "PIARMIDOGŁOWEGO" choc moze w puzniejszej fazie gry ktos sie znajdzie.
[glow=red]SPOJLER[/glow] niestety nic z tych rzeczy........jedyne co to Walter (chyba wiecie który?) ale też go za dużo nie ma................KONIEC :D
I przyjdzie śmierć na skrzydłach pieśni,
W niej owoc zbrodni już dojrzewa,
I wreszcie koniec wasz się ziści,
I wreszcie harfa nam zaśpiewa!