Najlepiej ubrane postacie w serii

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Norbi666

Post autor: Norbi666 »

ff7-Vincent :D
ff8-Squall ma fajne wdzianko a no i Edea tak hm... nowocześnie ubrana :)
ff9-Amarant,Vivi
Spewak

Post autor: Spewak »

Jesli chodzi o wyglad hmm...

jak na mnie na pierwszym miejscu jest Vincent (ffVII) to jego ubranko wyglada jak skrytobojca - wypas, na drugim Squall, czemu by niem, fajne za male troche wdzianko ale pasuje do niego!! I trzecia postacia jest kobieta dziwne by bylo gdyby jej nie bylo w tym towarzystwie - Rinoa - na poczatku podczas tanca jest pieknie ubrana biala sukienka dobrze do niej pasuje, jej codzienne ubranko tez nie jest zle!! Tak mysle!!
Preacher

Post autor: Preacher »

ej nie no Spewak .. Rinoa może i na demku w tym białym ubranku wygląda całkiem niexle .. jednak poza demkiem wygląda nieco odpychająca ...

moje typy to:
1.Vincent
2.Vivi
3.Rinoa (tylko orginalne niebieskie ubranko)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

widzieliście w PE i PE2 jak Aya Brea zmienia swój wygląd?
w jedynce taka szczupła a w dwójce rozrosła się hmm może była w ciąży z Maedą albo z Danielem ? Garnet wiesz coś o tym??
lol..no tez to zauwazylam..producenci chyba po porstu chcieli zeby wygladala teraz bardziej relistycznie..bo chyba grafika z pe1 i 1 nie ma porownania tam czysty rpg tutaj bardziej action rpg...po pristu zrpbila sie bardziej pulchna :] ..fakt mi te zo wiele bardziej przypadla z 1(sliczna tam jest :) a tym bardziej w 1 dzien w tej sukni wieczorowej :D spasztecic taka kreacje poprzez chodzenie w sciekach :] a co do tej ciazy :D to watpie ..jak jzu to to moze z tym jej chlopakiem na poczatku co stchorzyl :] maeda albo daniel..no no raczej takieog gustu to nie ma ;) ...kyle to juz co innego:]
A i tak szczyt w wyglądzie postaci był w Chrono Cross... Nikki dorównywał nawet nawet Kuji
radze za daleko z tymi porownaniami nie zachodzic :twisted: ...dorownywal..phi...:] :wink:
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Bardock

Post autor: Bardock »

ja tam uwazam ze niebieskie ubranko Rinoy jest brzydkie ;)

najlepiej ubrani to:
1. Sephiroth i Vincent
2. reszta glownych bohaterow FF7 (kazdy jest fajnie ubrany)
3. The Turks (ach te ich garnitury... :P )
4. Squall, Edea i wszystkie postaci z FF6 oprucz Stargo, Relm, Umaro, Moga i Gogo :)
sziakgo

Post autor: sziakgo »

najlepiej to sa
1.kuja sephirot
2. vivi
3 glowni bohaterzy z ff7,8,9
FinalFan

Post autor: FinalFan »

Squall ma przykrótką kurtkę, Kuja wygląda jak pedał, Sephiroth wymiata, W X fajnie była ubrana Yunalesca, ale najlepsza jest mini spudniczka Selphie.
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: ariel »

Yuna i Jecht
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
Darios

Post autor: Darios »

podoba mi się strój llednara z ffta, fajny turban i spodnie, wogóle fajna postać
Spewak

Post autor: Spewak »

Moja wczesiejsza teorie o najlepiej ubranychj postaciach odz2wierciedla zapowiedz do FF.AC - Vincent RULEZ i w grze i w filmie! :D
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Red jest fajnie ubrany :P

Najlepiej wygladającą jesli chodzi o ubiór postacią jest chyba Zell - fajno wyglada nawet w uniformie SeeD.

Świetne ciuchy ma Cloud w FF:AC - czerń jest własnie tym czego brakowało jego postaci a przy tym odzwierciedla że facet jest po przejściach. Świetny pomysł i jeszcze lepsze wykonanie. I do tego dochodzi jeszcze fakt że jego ubiór podobnym jest do tego który preferował Sephiroth - w ten sposób starcie obu wojaków byłoby jeszcze bardziej ciekawe jakoże właściwie teraz jeden wyglada jak lustrzane odbicie dobrego - różni ich to iż jeden jest dobry a drugi nieco mniej.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Bartolus pisze:nie znacie się najlepszy strój ma Cloud jak idzie na randkę z don Corneo
No właśnie!!! :D

...A tak serio, moje typy:
FF6 - Setzer, Locke
FF7 - Rufus, Aeris, Scarlet
FF8 - Squall, Rinoa, Raine, Quistis też niczego sobie
FF9 - Kuja! :D ...a oprócz tego Quina, Beatrix (to się dopiero nazywa fan service dla panów! :lol:) i Vivi
FFX - Lulu, Seymour, Yuna
FFX-2 - zdecydowanie Yuna. No i jeszcze Paine jako Tonberry! :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Tak sie sprawy mają

FF6 - zdecydowanie Setzer
FF7 - nic nie przebije Sephirotha ;)
FF8 - Zell rządzi
FF9 - Kuja i to nie tylko z wyglądu :D
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

FF8 - Squall, Irvine, Laguna
Gamertag: Szalony Szkot
LiZaRd

Post autor: LiZaRd »

moim zdaniem każda postać została perfekcyjnie zaprojektowana.
Każdy strój idealnie odzwierciedla osobowość bohatera lub 'ki.
Nie mam jakiejś szczególnej faworytki!?!

-w porównaniu do Was!
HEY

[ Dodano: Czw 11 Lis, 2004 ]
To zacznijmy od 5- Butz
6- Lpcke i Shadow
7= Cloud, Youfie, Tifa, Aeris i Cath Sith
8- Zell, Rinoa, Quistis i Selphie
9- Vivi, Zidane, Garnet(Dagger), Quina i Amarant (ziom:)
ff10- zdecydowanie Tidus i Yuna
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”