Dobrze mowi, zgadzam sie w 100%!!Każdy ma inny gust i pisanie że coś jest zdecydowanie najlepsze mija się z celem.
Fakt,najwiecej osób uważa tę część za najlepszą(chociaż ciekaw jestem ile z tych osób grało we wszystkie częsci?).Ale znam też wiele osób którym nie przypadła do gustu.
Opinie powinno się wyrażać w swoim imieniu,a nie wszystkich ...
Najlepszy Final !!!
Moderator: Moderatorzy
Po czesci sie zgodze,ja grałem w 7 na poczatku i to jest The Besciak dla mnie,potem 8 i 9 ale to 9 jest na drugim miejscu po 7.To ktora czesc jest najlepsza zalezy od tego w ktora czesc jako pierwsza sie gralo
RZEKŁEM
Ostatnio zmieniony ndz 15 sie, 2004 11:02 przez TomajS, łącznie zmieniany 1 raz.
FF XII W trakcie katowania
no pewnie masz racje niestety w FFX nie mialem okazji grac! Teraz przechodze VII to prawda jest - dla mnie - rownie dobra czescia jak VIII! Co prawda jeszcze do konca nie przeszedlem wiec wszystko moze sie zmienic!! Jest jeszcze kwestia filmu, moze on zmieni moje poglady - w koncu laczy sie z FFVII!!
na ffac czekam juz od dawna i nie moge sie go doczekac. podobno mial wyjsc w czerwcu 2004. mamy koniec sierpnia i nic!!!! a chcialbym obejrzec bo jest to kontynuacja mojej ulubionej gry. widzialem trailery i jest wymiec film. a co do ff7. jak przejdziesz do konca powinienes zmienic zdanie. FFVII RULEZ!!!!!!
początkowo ff7AC miał wyjść w czerwcu .. potem mówili o siepniu .. nastepnie o końcu roku .. teraz natomiast gdzieś przeczytałem że ma wyjść w kwietniu ... pozostaje tylko uzbroić sie w cierpliwość
a wracając do tematu to kiedy gram w VII to wydaje mi się najlepsza .. kiedy włącze VIII to ta mi się wydaje lepsza ... jednak to chyba VII jest na pierwszym miejscu .. pod względem fabuły VIII może sie schować .. chociaż też nie jest najgorsza
a wracając do tematu to kiedy gram w VII to wydaje mi się najlepsza .. kiedy włącze VIII to ta mi się wydaje lepsza ... jednak to chyba VII jest na pierwszym miejscu .. pod względem fabuły VIII może sie schować .. chociaż też nie jest najgorsza
a ja powiem wam tak ze wpierw gralem w 7 ale jak bylem na 2 plytce to kupilem 8 i gralem w to i to po troche pozniej odlozylem 7 i przechodzilem 8 ale sejfy sie skasowaly to wrocilem do siodemki i ja przeszedlem potem zaczalem 8 ale 3 plytka jest zwalopna i nie wiem co kryje dalej 8. potem przesszedlem jeszxcze raz7. i w lutym dorwalem 9 i teraz drugi raz ja przechodze a potem zabieram sie za 7, chyba ze znajde gzdies 8 na ulicy.
a w wczesniejsze tez gralem a z ps2 nie
i najlepszym dla mnie finalem sa wszystkie a te na psx wymiataja 9 i 7 na pierwszym albo na odwrot ale 8 minimalnie za nimi bo tez jest wysmienita ale tak troche te bronie mnie dobijaja i limity i dlatego jest za 7 i 9.
a w wczesniejsze tez gralem a z ps2 nie
i najlepszym dla mnie finalem sa wszystkie a te na psx wymiataja 9 i 7 na pierwszym albo na odwrot ale 8 minimalnie za nimi bo tez jest wysmienita ale tak troche te bronie mnie dobijaja i limity i dlatego jest za 7 i 9.
o tak sporo straciłeś z finala VIII ... a mówisz że 9 jest według ciebie na równi z 7 .. hmm to chyba aż zmusze się żeby ją przejść bo jakoś za zpecjalnie nie przypadła mi do gustu ... wole jak główny bohater zasówa z mieczem a nie z jakimiś sztyletami:P
bahamuta można rozwalić dosyć szybko o wiele trudniej jest nizej:P
wiesz jest pewien problem .. po peirwsze nie mam ps2 ale to nawet nie o to chodzi .. zeby zagrać na ps2 w ffXI z tego co wiem trzeba mieć specjaną przystawke, która umożliwia ci podłączenie sie do neta .. ponadto nie wiem w jaki sposób mozna by podłączyć taką neostrada, która za każdym razem trzeba podłączać .. w przypadku chello już chyba by nie było takiego problemu, ale mniejsza z tym ... a pozatym z tego co mi wiadomo to ffXI na PC i na PS2 w Europie wyjdzie jednocześnie
Spewak po niekąd masz racje.. FFXI będzie zupełnie inny od tego co znamy do tej pory .. ale jednak jestem prawie pewien że zakupu nie będzie można żałować i będzie na równi z resztą finali ... no ale jak na raize trzeba czekac ... wypuszczą to sie przekonamy:)
bahamuta można rozwalić dosyć szybko o wiele trudniej jest nizej:P
wiesz jest pewien problem .. po peirwsze nie mam ps2 ale to nawet nie o to chodzi .. zeby zagrać na ps2 w ffXI z tego co wiem trzeba mieć specjaną przystawke, która umożliwia ci podłączenie sie do neta .. ponadto nie wiem w jaki sposób mozna by podłączyć taką neostrada, która za każdym razem trzeba podłączać .. w przypadku chello już chyba by nie było takiego problemu, ale mniejsza z tym ... a pozatym z tego co mi wiadomo to ffXI na PC i na PS2 w Europie wyjdzie jednocześnie
Spewak po niekąd masz racje.. FFXI będzie zupełnie inny od tego co znamy do tej pory .. ale jednak jestem prawie pewien że zakupu nie będzie można żałować i będzie na równi z resztą finali ... no ale jak na raize trzeba czekac ... wypuszczą to sie przekonamy:)
Dosyc tego. Spewak, Precher, Szikago i Bardock - w 3 godziny zapisaliscie 4 (slownie: CZTERY) strony watku z czego [ponad polowa to off top!!! Zrobcie sobie pokoj na gg w 4 osoby, a nie odpisujecie co 2-3 minuty na swoje posty.
Cos czuje, ze poleca ostrzezenia bo dopiero zglebiam sie w ta wasza "tworczosc" - zaraz usune tu ze 3 strony, wiec sie nie dziwic potem.
Bardock już został ukarany, natomiast Sziakgo, Preacher i Spewak lepiej pilnujcie się, bo moja uwaga skupiła się również na was i możecie być następni. S
Cos czuje, ze poleca ostrzezenia bo dopiero zglebiam sie w ta wasza "tworczosc" - zaraz usune tu ze 3 strony, wiec sie nie dziwic potem.
Bardock już został ukarany, natomiast Sziakgo, Preacher i Spewak lepiej pilnujcie się, bo moja uwaga skupiła się również na was i możecie być następni. S
przez te ostrzeżenia ze strony modów odechciało się ludziam tutaj pisaćCos czuje, ze poleca ostrzezenia bo dopiero zglebiam sie w ta wasza "tworczosc" - zaraz usune tu ze 3 strony, wiec sie nie dziwic potem.

glamorous vamp