Advent Children
Moderator: Moderatorzy
Jakbyś dobrze przeczytał moj post to nienarzekam na FF tylko na tych fanów co tak pragną
SPOJLER
wskrzeszenia Aeris
Co do FFAC to swego zdania niewypowiedzialem i niemam zamiaru narzekac(no chyba że podpadnie tak jak anime FF w co szczerze wątpie).No a co do AC to nic tu rokował niebede mam nadzieje że ludzie od tego odpowiedzialni się spiszą na medal.
Dopis:Ach no tak sorry
SPOJLER
wskrzeszenia Aeris
Co do FFAC to swego zdania niewypowiedzialem i niemam zamiaru narzekac(no chyba że podpadnie tak jak anime FF w co szczerze wątpie).No a co do AC to nic tu rokował niebede mam nadzieje że ludzie od tego odpowiedzialni się spiszą na medal.
Dopis:Ach no tak sorry

Ostatnio zmieniony ndz 01 sie, 2004 19:50 przez Finalblade, łącznie zmieniany 1 raz.
cieszmy się że jest o czym mówićTo sie zdziwisz. Co by nie zrobili wy i tak bedziecie swoje gadac - zalosne.

sam ten pomysł z prześcieradłem na kimś mnie trochę irytuje nie mogli jakiś cień dać lub coś takiego? kawałek porowca ktoś założył na kogokolwiek co tam siedzi a ten ktoś bez jakichkolwiek sprzeciwów zgodził się....żeby chociaż były dziurki na oczy i buzie

glamorous vamp
Koki...to przecie dex!!! :D :Di kim jest ten facet w kółku?
wiec lucretia logicznie myslac tez to mzoe byc...albo hojoja też na sephirotha bo zaraz po tym jak kadaj mu się kłania jest pokazany Sephiroth w scenie kiedy spalił Nibelheim
Finalblade zaznaczaj spojlery!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.adventchildren.net/ff7ac/media/screens.htm scren z cloudem trzymajaca tifa...scena jakb zywcem zerznieta z ff8 tlyko ze odwrocone role...czyzby pozegamy tife ;]
kolejny news
Square Enix has revealed that the company will exhibit a special preview edition of its upcoming CG movie Final Fantasy VII: Advent Children during the Venice International Film Festival from September 1st through 11th. The trailer of the 70-minute long sequel to Square Enix's best selling PlayStation One title Final Fantasy VII will be part of the newly established Venezia Digitale category, which has been set up to showcase digitally created feature-length movies.
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
1. Też mi intryga.Jedna rzecz mnie intryguje w AC .... Nie ma Caita Shit'a
2.Caitha Sitha........
Yepczyzby pozegamy tife ;]

The trailer of the 70-minute long sequel to Square Enix's best selling PlayStation One title Final Fantasy VII

glamorous vamp