Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
Reklamy proszków:Facetka oblewa facetkę olejem na lotnisku(kumie mogło się śpieszyć
na samolo,a tamta bierze jej koszulę i pierze),póxniej polewa ją czym się da
.Baba
robi niby zdziwioną minę.Potem ta co pierze wyciąga koszulkę i mówi:Po plamie,ani śladu:
A tu.......DZIURA........(oczywiście facetka łapie za dziurę i mówi:jakie białe) :D
Tylko boki zrywać :D
na samolo,a tamta bierze jej koszulę i pierze),póxniej polewa ją czym się da

robi niby zdziwioną minę.Potem ta co pierze wyciąga koszulkę i mówi:Po plamie,ani śladu:
A tu.......DZIURA........(oczywiście facetka łapie za dziurę i mówi:jakie białe) :D
Tylko boki zrywać :D
lol widze ze reklama fa wzbudzala i...wzbudza?? :D emocje 
polew mam tez z reklamy dezedorantu Axe..glupie to cos
ale wkurzajace sa reklamy heyah..tego jzu wszedzie pelno..na transparentach-nie jedzcie w gory,na skrzynce mailowej-jestes w strefie zarazonej..w tv..wszedzie tego pelno:/

polew mam tez z reklamy dezedorantu Axe..glupie to cos

ale wkurzajace sa reklamy heyah..tego jzu wszedzie pelno..na transparentach-nie jedzcie w gory,na skrzynce mailowej-jestes w strefie zarazonej..w tv..wszedzie tego pelno:/
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
heyah
Mi ta reklamówka heyah z pustym miastem podoba się, bo po pierwsze wygląda na wysoko budżetową, po drugie kojarzy mi się z filmem 28 dni później czy końcówka filmu RE. Tylko szkoda, że oni zgapili to od nokii n-gage.
heyah spoko jest...taki powiew świerzości a tu zawsze kup bo tanio i wesoło w heyah mało się mówi ale za to spoko to wygląda ta pusta autostrada(ulica) :]
-"Tego zrobić dziś nie moge ale gdy odpoczne sobieeeee...."
dno........DNOOOOOOOOOO
[ Dodano: Pią 06 Sie, 2004 ]
-"A tego pana możesz też zamienić"farby Du(p)lux
-"Tego zrobić dziś nie moge ale gdy odpoczne sobieeeee...."
dno........DNOOOOOOOOOO

[ Dodano: Pią 06 Sie, 2004 ]
trza znaleść szczepionkeJakaś choroba

glamorous vamp
palac buckingham?-nie!! to obi!! ..no comments :]
dlatego jeszcze raz zaluje ze nei urodizlam sie wieki wczensiejUroki XXI wieku
a jakby akurat cos stanelo na dordze i tka sie nie stalo to po prostu nie bede miec tv(chociaz tv mzoe bcy do grania ale nie bedzie w nim programow) a jak bede wychdozic wezme sobie sunglasses prez nie az tak sie nei beda takie rzeczy rzucac w oczy...tym bardziej wieczorami :D ...wtedy tylko net zostanie (i tak m juz z Nosfim obmyslamy nad nowym miejscem pobytu:])Jednak nie ma sie co martwic moze nas juz nie bedzie
nie ma sie z czego cieszyc...no wiesz Jurer:]wlasnie sie stales potencjalna ofiara garnet takze sie tak nie ciesz eheh :]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!