Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

squcloud

Post autor: squcloud »

Zdecydowanie Vincent jest the best!! Za wygląd, za charakter, za wszystko.
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Oki Tidus jest jeszcze spoko
Tida jest właśnie najbardziej zpedalo.... zniewieściały :D
Square zastosowal ( wyrobil marke , wyemaginowal , wyrobil ) syndrom kiepozy hama od FF7-FF8 ( syndrom ponuraka ) a od FF9-FF12 nastal syndrom homola ( nie mylic z : hamola ); TYLE
Ja tam nei szukam tu żadnej chronologii, to poprostu przypadek.
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Olek, a skoro o zniewiescieniu - przeciez sam pisales kiedys, ze na avie jest facet z jakiegos zespolu... - wnioski pozostawiam do wyciagniecia innym :D :622:
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Olek, a skoro o zniewiescieniu
hmmm...złego słowa użyłem :P tamten gościu był poprostu ładny kobiecy i wogóle(sam nie wierze co napisałem :D) a Tidus to zwykły gej :P
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Ghehehhe nom cos pokretne to tlumacznie, ale Ok uznaje :lol:
Uznaje bo wiem co chciales przekazac :]
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Od wczoraj gram w FF IX i w końcu poznałem Zidana. Nie wiem co się wszyscy tak jego czepiają. Chłopak ma specyficzne poczucie humoru i w dodatku ma dobry gust (jakoś ani Cloud z Tifą, ani Squall z Rinoą mi nie przypasowali). Garnet jest słodziutka i śliczniutak. I jak tu nie lubić takiego bohatera? Choć nadal wyżej cenię Squalla.
Virgil

Post autor: Virgil »

Osobiście to nie cierpie głównych bohaterów i ich dziewczyn oni są jacyś dziwni każdy ma jakieś problemy związane z przekwitaniem :D albo coś....
Moją ulubiona postacią z FF oczywiście żeńska jest Rikku a z facetów to Zell'a
Norbi666

Post autor: Norbi666 »

Szczerze powiem że Zell byl niezły... Squall to zdeka sztywniak ale może być :D
Najlepszy był Butz z ff5 :lol:
Fanatyk FF

Post autor: Fanatyk FF »

Cloud dla mnie był najlepszy... fajną fryzure miał :P a miecz jeszcze lepszy, Squall też taki o sobie, a Zidane .... bez komentarza
White SeeD

Post autor: White SeeD »

a Zidane .... bez komentarza
Nie wiem czemu tak dużo ludzi go nie lubi... Czy to przez jego optymistyczny charakter? Prostą osobowość? Ogon :) ?
SPOJLER [shadow=black]Co prawda doceniłem go dopiero pod koniec gry- mimo że dowiedział się że jest genomem, nie popadł w deprejsę (chwilowe załamanie :) ), potem honorowo ruszył na ratunek swojemu niedawnemu wrogowi no. 1... respect! :)[/shadow] SPOJLER

SPOJLERY!!!!!!!! - M
Norbi666

Post autor: Norbi666 »

Wydaje mi sie że nie lubią Zidane'a z powodu "małpiego" wyglądu i że jest zbytnim optymistą, mi tam on zwisa :)
azu

Post autor: azu »

W ankiecie zaznaczyłem Squalla...

Co do Zidana - nie lubie go... za ciotowaty wygląd jak na kogos takiej rangi... nie wiem gdze się on ubiera
Fanatyk FF

Post autor: Fanatyk FF »

... ja go głównie nie lubie za wygląd, ubiór, OGON!!! ale charakter miał nawet taki o, mi sie podobały te jego akcje z Garnet :)
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Szczególnie sprawdzenie twardości jej pupy :P
Kamil

Post autor: Kamil »

mi tam najbardziej podobała się Rinoa :) fajna laska z niej
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”