Wracając do samego filmu to jedna żecz mnie denerwuje, że większość postaci wygląda tak samo ja ki w grze w końcu dwa lata mineły i to w sumie wmiare spokojne, a tu większość postaci ciagle w tych samych ciuchach .
Ja chciałbym tylko żeby Cidowi i Barretowi (jeśli wystąpia w filmie) nie porobili takich płaszczyków jak Cloudowi i Tifie... Jak zrobią następny film o FF to pewnie wymyślą jeszcze materię Bullet Time dzięki której będzie można spowalniać czas.....
Ech...
Mam nadzieję, że film nie będzie taki zły bo narazie może być :]
Mi tam Cloud nie pasuje... ale to tylko moje zdanie ja mogę być dla was daltonistą i w ogóle ;P Ja Clouda wolałbym bez tego płaszczyku i okularków. Takiego jak w grze. No na pewno nie będzie walczył w okularkach ale jak zobaczyłem te screeny to mi się trochę pogorszyło
Już tyle razy było pisane, premiera Final Fantasy VII Advent Children jest ustalona na koniec roku 2004 w Japan, będzie pewnie dosyć uzależniona od premiery PSP bo na niego też wychodzi i SE chce żeby AC był pierwszym filmem lounchowym na tą konsolke. O premierach poza japonią nic nie wiadomo, ale potrzebne to komu? :D