Blitzball
Moderator: Moderatorzy
No i do tego może się nauczyć wszyskich technik.
W ataku jest jeszcze dobra Shaami. Ma dużo SH, EN troche słabiej z PA i BL ale za to bardzo dużo jak na napastnika ATK - u mnie przy 21 lv ma 18 ATK!!!!
Teraz sobie zrobiłem RESET DATA i mój nowy skład wygląda tak:
LF:Tidus
RF:Shaami
MF:Tatts
LD:Naida
RD:Ropp
GK:Miyu
Miyu jest naprawde świetnym bramkarzem :D
W ataku jest jeszcze dobra Shaami. Ma dużo SH, EN troche słabiej z PA i BL ale za to bardzo dużo jak na napastnika ATK - u mnie przy 21 lv ma 18 ATK!!!!
Teraz sobie zrobiłem RESET DATA i mój nowy skład wygląda tak:
LF:Tidus
RF:Shaami
MF:Tatts
LD:Naida
RD:Ropp
GK:Miyu
Miyu jest naprawde świetnym bramkarzem :D
LOL
bez jecht shota bylo ciezko, ale z jechtem bez problemu. mozna wtedy bez wnikacza wcisnac dwie bramencje (pierwsza w pierwszej polowa,. a druga na poczatku drugiej, poki nie bedzie zmiany), i jeszcze wakka da sie dobic trzecia, w porywach do czterech. ja kiedys wygralem ten mecz 4:1 
a warto zaladowac save'a w przypadku przegranej, bo na tym poziomie +2 strenght sphere (badz hp sphere, nie pamietam dokladnie
) to nie w kij pierdzial :D

a warto zaladowac save'a w przypadku przegranej, bo na tym poziomie +2 strenght sphere (badz hp sphere, nie pamietam dokladnie

Wtedy ja się dopiero uczyłem grać w Blitzballa, nawet 3 razy próbowałem ale nic. Co prawda troche nie rozumiałem zasad w Blitzballu no ale teraz już wszystko wiem.
Przypomniała mi się gra z prawie identycznym systemem co Blitzball. To była gra Capitan Tsubasa na SNESA. Bardzo podobna też były super techniki, zatrzymywanie się akcji przed wykonywaniem jakiegoś ruchu np. dryblingu, podania lub strzału.
Przypomniała mi się gra z prawie identycznym systemem co Blitzball. To była gra Capitan Tsubasa na SNESA. Bardzo podobna też były super techniki, zatrzymywanie się akcji przed wykonywaniem jakiegoś ruchu np. dryblingu, podania lub strzału.