Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

White SeeD

Post autor: White SeeD »

Czemu odwrotnie??Przecież gadał na początku, że go nie obchodzi los planety i co się z nią stanie.
Johnny'emu chyba chodziło o to, że to Squall przypominał Clouda, a nie Cloud Squalla :) . Ech, ludzie, czepiacie się szczegółów :)
Harry Strife

Post autor: Harry Strife »

No ja tez popieram Bardocka.Sephiroth rlz. :P :D
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Harry Strife pisze:Jak dla mnie rządzi Cloud.Taki tajemniczy i ogólnie jakiś taki fajny typek.
No ja tez popieram Bardocka.Sephiroth rlz.
Czy tylko mi sie wydaje czy ty masz rozdwojenie jazni albo hustawke nastrojow jak kobieta w ciazy? Kolejny wyrazny dowod na to, ze piszesz tylko aby pisac!!!
FF-prawie-maniak

Post autor: FF-prawie-maniak »

Z fajnali od 7 do 9 grałem tylko w 7 (znaczy sie jeszcze gram) jak skończe to sie zabiore za 8. Dla mnie najlepszą postacią jest Cid, ale nie ten z 7 tylko z 5, Ten taki profesorek. NIe pamiętam kim był w 6, ktoś może wie (jestem pewien że tam był bo w każdym fajnalu jest, nawet w w filmie, tylko że pisany przez S a nie C. No końcuje bo za duż pisze. A tak przy okazji jakby miał ktoś sprzedać FF 8 i FF 7 wersje na kompa, to ja chętnie mój mejl: dijej555@interia.pl
Pozdro dla wszystkich FF-(prawie)maniaków.............
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Harry Strife pisze:Jak dla mnie rządzi Cloud.Taki tajemniczy i ogólnie jakiś taki fajny typek.
Harry ty sie gubisz w zeznaniach,raz piszez ze twoją ulubiona postacia jest Sephirot teraz ze Cloud :roll:
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Jak jeszcze raz zmieni zdanie to gwarantuje, że posty jego autorstwa będą w tym topicu znikać REKORDOWO szybko.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Vladio

Post autor: Vladio »

Ja zagłosowałem na Zidana. Gość ma spoko charakter - flirtuje z każda napotkabą babką (dlatego niektórym wydaje się że to babiaż) ale wykazuje się też walecznością, odwagą i poświęceniem SPOJLER(naprzykład na samym końcu gry gdy wraca się by ratować Kuje). Z innych postaci to lubie Freye (tyle biedaczka przeszła, a gdy osiągneła swój cel okazało się że wszystko na marne) i Zella (polubilem go od pierwszego FMV z nim , a pozatym niekiedy rozala txtami).SPOJLER

Sprobuj zrobic to ponownie, a zabije. Jezeli nie wiesz co to spojler to radze przeczytac regulamin forum! - M
Awatar użytkownika
HWDPIS
Kupo!
Kupo!

Post autor: HWDPIS »

Fajny jest jeszcze Squall ale najbardziej i tak podoba mi się(bez skojażeń!!) Cloud bo ma fajne Limity i fajny motor :)
RAfi_joł_[on]

Post autor: RAfi_joł_[on] »

Zidane ma bardzo efektowne trance :P
Wakka

Post autor: Wakka »

Mnie najbardziej zaintrygowal Cloud...taki tajemniczy fajny miecz, fajny motor, fajne laski dookola nigo sie kreca, i w ogole fajny... Zidane zadziwil mnie swoim nastawieniem na swiat... (troche jak tidus wieczny optymista)... a squall....ehhhh jego nie lubie a nawet NIE LUBIE... taki ponury...ma w d*** wszystko i wszystkich... ojojoj... nie lubie go...
Awatar użytkownika
HWDPIS
Kupo!
Kupo!

Post autor: HWDPIS »

Dlatego nie lubie Tidiusa bo to debil jak można przekręcić nazwe świątyni z Macalania Temple na Macarena Temple a poza tym tak jak Wakka uważam że to wieczny optymista i to kolejny powód żeby twierdzić że to frajer
DeadEye

Post autor: DeadEye »

[...] Zidane zadziwil mnie swoim nastawieniem na swiat... (troche jak tidus wieczny optymista)... a squall....ehhhh jego nie lubie a nawet NIE LUBIE... taki ponury...ma w d*** wszystko i wszystkich... ojojoj... nie lubie go...
Hmmm... moim zdaniem właśnie dlatego że Squall był inny niż reszta i to, że miał inny pogląd na świat (until Rinoa came;) ), daje mu plusa :]
Może niektórzy uważają go za egoistę, ale moim zdaniem on tylko spoglądał na świat tak jak go doświadczył.
Bo w końcu każdy zdany jest na siebie ;)
A co do Zidana to go nie lubię, bo:
-To imię :|
-Wogóle ta "bajkowość" dziewiątki moim zdaniem troche zepsuła wszystko
-Ogon :|
Rufux

Post autor: Rufux »

Moja ulubiona postac ( bardziej drugoplanowa ) jest Rufus , fajny plaszcz jak glowny bochater Equilibrum ( BTW- Teraz sobie wyobrazilem :mrgreen: ) ( BTW2- Polecam ten film , AKCJA , AKCJA , AKCJA ) , jajcarz:<<< What a crew do ekipy Cluda >>> Szkoda ze zgi..... oki nie spoiluje , niestety squeresoft nie rozwinol tej postaci bardziej.

Cloudy i Squale to przeszlosc , na scene finalowa ( zauwazylem to przy FF9 ) zaczynaja wchodzic nastoletnie-blond-homole ( Zidane FF9 -Tidus FF10-Vann FF12 ) [ Oki Tidus jest jeszcze spoko ] ale reszta to jakies pomylone gary :mrgreen: .

Cloudy i Squalle byli spoko , to wlasnie ich nastawienie do swiata przyciagalo do ekranu , w finalu 7 i bylo pelno smiesznych ( jak dla kogo ) ludkow na ulicach i wogule , i tylko postawa Clouda ruwnowarzyla sytuacie miedzy: Cloud-ponurak vs Smieszne ludki :mrgreen: BTW- Oczywiscie w slamsach tyz bylo ponuro :mrgreen:

A Squall musial zablysnac swym hamem posrod kadetow Gardenu ( jacy oni byli milusi i optymistycznie nastawieni do Testow ).

Square zastosowal ( wyrobil marke , wyemaginowal , wyrobil ) syndrom kiepozy hama od FF7-FF8 ( syndrom ponuraka ) a od FF9-FF12 nastal syndrom homola ( nie mylic z : hamola :mrgreen: ); TYLE 8)
Ostatnio zmieniony pt 16 lip, 2004 19:02 przez Rufux, łącznie zmieniany 2 razy.
Toori

Post autor: Toori »

Square zastosowal ( wyrobil marke , wyemaginowal , wyrobil ) syndrom kiepozy hama od FF7-FF8 ( syndrom ponuraka ) a od FF9-FF12 nastal syndrom homola ( nie mylic z : hamola ); TYLE
Jak na mój gust : ABSOLUTNA BZDURA. To jest spore uogólnienie i rozważanie tego w ten sposób nie ma sensu. Mówię stanowcze NIE!!! :evil:
Rufux

Post autor: Rufux »

Wporzadku , ale nie denerwuj sie :oops:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”