Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Madtrax

Post autor: Madtrax »

Garnet pisze:Mad o tej porze to jzu na poprawne formy sie nie zwraca uwage ;]
Ahhh wiem, ale czym byloby nasze zycie bez zlosliwosci. Toz to z czystej sympatii :wink:
Zreszta co do wpadek to pamietasz ta z KAT'em :lol:
Jurer pisze:jedynie chyba Mad jest chętny na "randkę" (czytaj Mad przychodzi i jush nie wraca)
Nom chetny chetny :D :D :D - z tym nie wracaniem to bym nie przesadzal. Oj najwyzej bede "lekko" pogryziony i oslabiony z braku krwi :lol: - cute... :]

Wracajac do tematu - widzialem ostatnio ten programik z nie zakazanymi reklamami. Ktos tam pisal, ze nude reklamy tam daja. Nie wiem czemu, ale mi sie tam podobaja. Takie orginalne :D . Ostatnio tez byly fajne, ale nie pamietam konkretnych :/
Malkav

Post autor: Malkav »

Ktos tam pisal, ze nude reklamy tam daja
jak milo byc rozpoznawanym ;)
nie pisalem ze nudne, tylko ze lepszy byl program kup pan cegle lecacy daawno na tvp1.
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Kiedyś była fajna reklama w stylu Pricelles z MasterCard :D chłopak wchodzi do muzycznego z ojcem, jest wogóle oszołomiony tyle sprzętu muzycznego, miły narrator w tle mówi...Youre first amp... 200$ Youre first strap... 30$... Youre first guitar... 450$. Teraz dzieciak podchodzi do gitary, podnosi z zachwytem i pyta sprzedawce, Can I try? on sie zgadza, a ten bierze gitare i ...jeb w podłoge, zaczyna demolować ją :D i puźniej... Rock N' Roll....pricelles :twisted:
Mati-San

Post autor: Mati-San »

jak milo byc rozpoznawanym
nie pisalem ze nudne, tylko ze lepszy byl program kup pan cegle lecacy daawno na tvp1
Co to ty napisałeś ten list Malkav?

Przypomniała mi się reklama aparatu podwodnego chyba Kodac ale nie jestem pewien.
Wszystko działo się w wodzie. Był tam chłopak z okularkami, chudy do tego (troche wyglądał na na takiego "grzecznego ucznia") i podeszły do niego 3 dziewczyny i zdięły gacie. A zachwile taki błysk (już nie pamiętam czy był błysk czy go nie było :oops: ) i wyjmuje aparat z wody. Ta reklama mnie rozwaliła :D
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Zreszta co do wpadek to pamietasz ta z KAT'em
rozwaliles mnie tamtym...kąt :D
Wracajac do tematu - widzialem ostatnio ten programik z nie zakazanymi reklamami
widzialam pare odcinkow..hmm.....a co ciekawe ten wlasnie na polsacie wczesniej nazywal sie zakane reklamy,ciekawa zmiana tytulu..a ten na 1 to chyba kamel prowadzil

i tak nci nie pobije mango...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Madtrax

Hehehe nom :D - wlasnie wczoraj jakos po poludniu widzialem mango z Dymkiem :D . LOL przeciez oni tam tak wkrecaja, ze to sie w pale nie miesci :lol: - ja wam teraz zazdroszcze, ze macie takie urzadzenia... buahahahhahahaaa :lol:
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Największe wkręty w mango:
1. Skłądaczka do ubrań, używając teg osystemu wktórym on 'skłąda' wkońcu nauczyłem się składać koszulki :D i zaoszczędziłem 69zł :P
2. Super nowoczesny szejker do koktajli za bagatela 67zł, ten sam mikser dodawany do jakieśgazety w stylu świat kuchni za 10,98 :D
3. Jakiś czajnik co robiłpare i nic nie czyścił ale oni zapewniali że oczywiscie wyczyści wszystko :D
4.Nie licząc nawet zestawów bibilijnych dvdków :D
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Nie licząc nawet zestawów bibilijnych dvdków
za przeszlo 100 zl :D lol nie moglam jak to zobaczylam

a juz klasyka to sprzety do cwiczen..chociaz tera zjuz cwiczyc nie tzreba bo maja jakies tabletki
Jakiś czajnik co robiłpare i nic nie czyścił ale oni zapewniali że oczywiscie wyczyści wszystko
a nie odkurzacz? ;) ...ktory dostanie sie do kazydch zakamarkow :lol:

a ostatnio mieli urzadzenie do robienai waty cukrowej :D
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

ktory dostanie sie do kazydch zakamarkow
Nie ma chyba odkuzacza w mango który by nie trafiałdo wszystkich zakamarków :D
a ostatnio mieli urzadzenie do robienai waty cukrowej
To jeszcze chyba ujdzie, tylko widać że robi jakieś waty dla ubogich takie małe :D oczywiscie zamiast tam kupować lepiej przejsc siena stadion i znajdzie się to samo tylko 70zł taniej :D
juz klasyka to sprzety do cwiczen..chociaz tera zjuz cwiczyc nie tzreba bo maja jakies tabletki
Z tym to jest maksymalny lol :D w jednych tabletkach mówiaże nie ma innego wyjścia jak zachamować jedzenie by schudnąć(i one niby w tym pomogą), a w drugich znowusz (też na mango) mówią że szybko zchudniesz jedząc co chcesz z naszymi tabletkami :D
Nie to zebym był jakimśekspertem opd mango :oops: :D :D
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Nie ma chyba odkuzacza w mango który by nie trafiałdo wszystkich zakamarków
zyc a nie umierac :)
oczywiscie zamiast tam kupować lepiej przejsc siena stadion i znajdzie się to samo tylko 70zł taniej
ale to nie bedzie orignal! :]

btw. telewizja 'trwam' to tez niezly 'kasek' :D a szcegolnie reklama wplaty na konto aby telewizja mogla sie utzrymywac :D raz tam kiedys wylaczyli i byl tylko napis aby wplacac pienaidze na konto to telwizja ruszy dalej :d
Madtrax

garnet pisze: raz tam kiedys wylaczyli i byl tylko napis aby wplacac pienaidze na konto to telwizja ruszy dalej :d
Nie dosyc Garnet bo umre ze smiechu :lol: - jak mozna byc takim downem zebym im wplacac...
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

ale to nie bedzie orignal! :]
Oni też nie maja orginałów, tylko nalepiają swoja nalepke np na napis tajlandzkiego producenta :D

raz tam kiedys wylaczyli i byl tylko napis aby wplacac pienaidze na konto to telwizja ruszy dalej
Ale na szczęście wszystkie starsze babcie pragnące blizkości z czarnym panem zaraz sprzedały wszystkie złote zęby i pierścionki zabrane nieżyjącym żydom oraz oddały dolary trzymane w poszewce i znów możemy cieszyć się programami dla podwórkowych kółek różańcowych dzieci :D

Jak jużjestem przy blizkości z czarnym panem to polecam :
http://www.astercity.net/~huzaar/rm.mp3
Madtrax

Olek pisze:Jak jużjestem przy blizkości z czarnym panem to polecam :
http://www.astercity.net/~huzaar/rm.mp3
Lomatko to dawala kiedys Garnet - powiem tylko :rofl:

"...pokojowo kwestowali wyrywajac babcia torebki..."
"...ochroniarz niezwykle brutalni, a jeden mial krzyzyk na piersi..."
"... wezmy chociaz jedna rolke papieru.. i wyniesmy ja ku chwale szatana..."

:rofl: :rofl: :lol:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Ale na szczęście wszystkie starsze babcie pragnące blizkości z czarnym panem zaraz sprzedały wszystkie złote zęby i pierścionki zabrane nieżyjącym żydom oraz oddały dolary trzymane w poszewce i znów możemy cieszyć się programami dla podwórkowych kółek różańcowych dzieci
:) ..a jak jzu mowa o radiu maryja... slyszeliscie o sponsorze rydzyka? :D ..heh neidawno mialam mila okazje posluchac troche tego radia,bylam u starej w spzitalu i wzielam na chwile jej radio i tak jechalam po stacjach i RM...oto co zaslyszalam wtedy-dziekuej ci mateczko za powolanie w mojej rodiznie,prosze o dalsze laski,ojcze rydzyku prowadz nas dalej'cos w tym stylu to bylo :D
a wogole tv trwam toz to ma dluga historie,najpierw byl to niepokalanow pzoniej niepokalnow II i obecna nazwa :D ..ciekawa jest tez stacja 'puls' :D

a ta mp3 rox :D
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

a widzieliście reklame wkładek do butów że schudniesz 30 kg w dwa tygodnie?? co za tandeta :lol: :lol: albo reklmę sprzętu RTV jak strażnik z teksasu nie znał obsługi pilota i ta czincza (buahaha) :lol:
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”