Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

jurer

Post autor: jurer »

wiecej i bylbys nieogolony to biada Ci
to akurat wiem... :] bynajmniej u mojej dziewczyny bida jak ni jestem ogolny (kurcze zachlastac sie idzie 14 lat a zarost jak u 18 latka :( )
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Najgłupsze reklamy są z lekami że już po Pyralginie nic nie boli czy coś no to dawaj ja ci utnę rękę i weź sobie ten Pyralgin
a wogole to jzu roxuje apap-jak jakis gosciu sie wypowiada(forma wywiadu)
...albo reklamy tepsy-jedna dobrze pare minut trwa-jak gosciu wszystko opisuje..i jakie to zycie jest pikne:]
alebo za dlugo przebywal z garnet i jakims cudem udalo mu sie uciec ;d
lol...nio zawsze zapominam powiedziec o skutkach ubocznych znajomosci ze mna :lol:
a moze ona pragnie moich \??? hehe nmie no ja ash tak bardzo nie pragne wzgledow Queen bo Prince mnie jeszcze kaze wychlostac i co bedzie?? : (i zostane wychlostany) :]
rotfl...jaki Prince? :] ..hmm..osoby ktore u mnei sie licza na dworze to Nosfi i lovelas(heh gdzies tam zakurzony w szafie jest,ale jest ^_^)
wracając do Cilit Bang! to jest super hyper mega tera itd. głupota!
widzialam:]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Darios

Post autor: Darios »

Co ty Garnet??? co ty jakiś potwór że wszystkich zjadasz czy co??!!
Madtrax

Post autor: Madtrax »

garnet pisze:..osoby ktore u mnei sie licza na dworze to Nosfi i lovelas

Pewnie dlatego, ze nie naleze do Twojej swity :]

Reklamy TPSA rzeczywiscie sa smieszne :lol: - achhh nie ma to jak monopolista z "sercem" :D
laki

Post autor: laki »

garnet pisze:
zdaje mi się, że już gdzieś to pytanie widziałem
anoo...topic ulegl 'przedawnieniu' :] ..i tak to pozniej jest ktos napisze podobny i sie go 'jedzie'

ja moz epowiem ktora mi sie poodba(cos dziwnego:]) tzn tylko muzyka z niej a mianowicie reklama reeboka,fajnituka-uwielbiam 'Carmine Burana' ;] jakby ktos nie slyszal tej kantaty z tryptyku teatralnego to polecam :] jka i wykonanie orginalne Carla Orffa jak i covery takich slaw jak Apocalyptica czy Therion

a tak poza tym reklamy...nie cierpie ich...dobrze ze na mnie nie dzialaja
a ta muzyka jest z filmu OMEN nie wiem czy ktos pisal, nowy jestem a za duzo tych postow, a jak sie nazywa ten utwor to pojecia nie mam :)
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Dobra jest ta nowa reklama Harnasia :D
JohnnyB

Post autor: JohnnyB »

piwne reklamy z reguły sa niezłe
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

durna jest jak baba dla gościa pasek wyjmuje ze spodni a ten myśli że już mu anala zrobi a ona idzie do samochodu wyjmuje koka kolę i potem wykrzywia do niego buzie i se idzie i myśli że jest spoko baba z wielkimi cycami
glamorous vamp
Madtrax

Bonifacy_i_zdun pisze:durna jest jak baba dla gościa pasek wyjmuje ze spodni a ten myśli że już mu anala zrobi...
:rofl: - nie no ide sie powiesic :D :D :D (Garnet idziesz? :621: )
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Co ty Garnet??? co ty jakiś potwór że wszystkich zjadasz czy co??!!
heh Darios..a gdzie ja cos napisalam o jedzeniu? (zreszta juz gdzies odpowiadalam na poodbne pytanko)..mylisz fakty:P
ta muzyka jest z filmu OMEN nie wiem czy ktos pisal, nowy jestem a za duzo tych postow, a jak sie nazywa ten utwor to pojecia nie mam
nio wlasnie pisalam ze 'carmina burana' ;)
Dobra jest ta nowa reklama Harnasia
a wg mnei bezsensu...
nie no ide sie powiesic (Garnet idziesz? )
lol..heh..nio wiem czy jzu jako niezywa(tak stwierdzili dzisiejsi kolesie-ech zacytuje Wam ich-ja pierd*** ty to chyba umarlas...rotfl..dobrze wiedziec ze pomimo tego iz nie dalam eyelinera na gorna pwoieke tylkosam cien i kredke i nie mialam czarnej smzinki tylko o wdziecnej nazwie cyber..wygladam dostatzcnie gotHycko...:D..a tak na powaznie to kocham polske i polakow :] ) ma sens sie wieszac-ale co tam :) dobrej zabawy nigdy nei zawiele:]..i paimetjamy ze zawsze mozna byc wyzej powieszonym:)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

ech albo niżej zakopanym :)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

ale my tu o poiweszenieu :]

..a co do nizej zakopanym-toz to lepiej do naszego mastera krocej :]
Madtrax

Kitko raczej blizej niz krocej, ale to nieistotne - to widze, ze jestesmy umowieni na male wieszanko :lol:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Mad o tej porze to jzu na poprawne formy sie nie zwraca uwage ;]
jurer

Post autor: jurer »

garnet wileki powrót do wielkiego ava :] mnie sie ona najbardziej podoba :P heh :P
mylisz fakty:P
male wyjasnienie ona nie zjada a wysysa krew takze sie strzeż :twisted: zreszta szatan tylko wie co ona jeszcze robi nikt jeszcze nie przezył... takze nigdy nic nie wiadomo :twisted: ale skoro mówi ze nie je to moze fakjtycznie nie je jedynie chyba Mad jest chętny na "randkę" (czytaj Mad przychodzi i jush nie wraca) :twisted: lol :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”