Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Bardock

Post autor: Bardock »

nie wiem co wy macie za problemy z tym malboro toz to cienias przecie:)
Zell Dincht

Post autor: Zell Dincht »

chyba 1/4 bo 1/3 jest przy slice & dice
Malkav

Post autor: Malkav »

mnie przy strenght 255 blitz ace wchodzi w normalnych przeciwnikow(wszystkich oprocz glotow-greater sphere,dark flan etc.) wchodzi po 70K, czasami 65.
Harry Strife

Post autor: Harry Strife »

Hmm może i tak.Ale żeby było sprawiedliwie to bez Eden:)
Toori

Post autor: Toori »

Z GF-ami to nawet nie zdążysz kliknąć :P Zasłonić się nimi przed zmianą statusu nie można, dmg przez nie zadawane są beznadziejnie małe (ew. wyjątek Eden z boost'em), a czas ich "załadowania" nie jest najniższy. Mówiąc prościej Thompson : uznaję Twój text za żart :P :P :P Hehe no dobra, trochę to złośliwe było ;P
Bardock

ja nie uzywalem na malboro Edena Harry... zwyklymi atakami go bije zawsze
Toori

A masz junctionowane Pain i Berserk czy coś innego? I czy to działa?
Bardock

heh gralem w ta gre dosc dawno temu i nie pamietam co mialem junctionowane... ale pain chyba dziala ja sie da do stat def
Harry Strife

No ja też go rozwalam bez Eden.I u mnie nie działa te Pain po stat def i Berserek też pod stat def.
Toori

U mnie też nie działa :( A z tym Edenem to był tylko żarcik...już...skończcie... calm down :) A ja dalej będę Malboro z limitów rozwalać :)
Harry Strife

No ja też, bo nie chce mi się z nim bawić się:).
Toori

Absolutnie się zgadzam i tym samym kończę (mam nadzieję) rozmowę pt. Jak rozwalić Malboro bez używania limitów :P
Zell Dincht

Post autor: Zell Dincht »

z earth eaterem walczyl? :P
Malkav

Post autor: Malkav »

z earth eaterem walczyl?
no dobra, ale to jest juz wielkie wynaturzenie i wyjatek potwierdzajacy regule(u nemesisa najczesciej wchodzi mi 60K).
==========
OFFTOP W TOPIE:
jakiego potwora najtrudniej sie wam lapalo??
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Toori pisze:Z GF-ami to nawet nie zdążysz kliknąć :P Zasłonić się nimi przed zmianą statusu nie można, dmg przez nie zadawane są beznadziejnie małe (ew. wyjątek Eden z boost'em), a czas ich "załadowania" nie jest najniższy. Mówiąc prościej Thompson : uznaję Twój text za żart :P :P :P Hehe no dobra, trochę to złośliwe było ;P
No i dobrze bo to był żart :P

Ja też zaraz wychodzę z forum buahaha... A mnie denerwuje T-Rex [początek gry - potem już łatwo...]
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”