heh, chcąc Jaca odblokować sama się urządziłam, że nie mogłam sie zalogować. Na szczęście reCaptcha odpuścił w końcu.Ivy pisze: czw 12 mar, 2026 22:13 Hej, jest jeszcze miejsce dla Yubari? Ona tez nie może się zalogować.
Jaco potrzebuje pomocy
Moderator: Moderatorzy
Re: Jaco potrzebuje pomocy
If you want the world
Use your mind, take control
Feel the strength - rise from within
If you really want it, the world is yours
- Go Go Yubari
- Ifrit

Jak widać, po iluś próbach, przypomniałam sobie hasło.
Swoją drogą, czemu odhaczanie jako przeczytane, nie działa? To urok przeglądania na telefonie, czy po prostu zardzewiałość Kryptowa?
Swoją drogą, czemu odhaczanie jako przeczytane, nie działa? To urok przeglądania na telefonie, czy po prostu zardzewiałość Kryptowa?
Nie odpuścił sam z siebie, Krakers zaktualizował phpBB i to pomogło.
U mnie działa na telefonie. Wiem, bo przypadkiem sobie kliknąłem;pGo Go Yubari pisze: sob 14 mar, 2026 00:12 Swoją drogą, czemu odhaczanie jako przeczytane, nie działa? To urok przeglądania na telefonie, czy po prostu zardzewiałość Kryptowa?
- Go Go Yubari
- Ifrit

[/quote]U mnie działa na telefonie. Wiem, bo przypadkiem sobie kliknąłem;p
[/quote]
U mnie działa na głównej, ale już w poszczególnych grupach, nie. Nie to, żeby nie dało się z tym żyć, bo raczej ten renesans będzie niewielki (patrz: garstka osób się zleci, ciekawe na jak długo).
[/quote]
U mnie działa na głównej, ale już w poszczególnych grupach, nie. Nie to, żeby nie dało się z tym żyć, bo raczej ten renesans będzie niewielki (patrz: garstka osób się zleci, ciekawe na jak długo).
Obecnie wszystko powinno działać - phpBB jest ciagle utrzymywane i to jest aktualna wersja. Ja niemiałem problemu z wyczyszczeniem historii.
Twój optymizm jak zwykle w formie _^_Go Go Yubari pisze: sob 14 mar, 2026 00:46 U mnie działa na głównej, ale już w poszczególnych grupach, nie. Nie to, żeby nie dało się z tym żyć, bo raczej ten renesans będzie niewielki (patrz: garstka osób się zleci, ciekawe na jak długo).
If you want the world
- Go Go Yubari
- Ifrit

Przecież to zwykła logika i realistyczne podejście. Nie pierwszy raz tak się dzieje. Jak liczysz na wielkie odżycie Krypty, to cóż - good luck, bejba.Sephiria pisze: sob 14 mar, 2026 21:17Twój optymizm jak zwykle w formie _^_Go Go Yubari pisze: sob 14 mar, 2026 00:46 U mnie działa na głównej, ale już w poszczególnych grupach, nie. Nie to, żeby nie dało się z tym żyć, bo raczej ten renesans będzie niewielki (patrz: garstka osób się zleci, ciekawe na jak długo).
Właśnie w tej kwestii na nic nie liczę, niczego nie przewiduje i to jest piękne. W tym przypadku wole podejście"ride the lightning"Go Go Yubari pisze: sob 14 mar, 2026 21:23Przecież to zwykła logika i realistyczne podejście. Nie pierwszy raz tak się dzieje. Jak liczysz na wielkie odżycie Krypty, to cóż - good luck, bejba.
If you want the world