Najlepszy Final !!!

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Najlepsza część FF TWOIM zdaniem

FF IV (SNES/DS)
0
Brak głosów
FF V (SNES/PSX)
2
3%
FF VI (SNES/PSX)
6
8%
FF VII (PC/PSX)
23
32%
FF VIII (PC/PSX)
11
15%
FF IX
12
17%
FF X
9
13%
FF X-2
2
3%
FF XII
3
4%
Inne FFy (FF I,FF II, FF III, FFT, FFTA, FF CC, FF DoC)
4
6%

Liczba głosów: 72

Harry Strife

Post autor: Harry Strife »

Nie sądze żeby pojawiło się jakieś ff w przyszłości żeby ff7 przebiło. :D
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Nie sądze żeby pojawiło się jakieś ff w przyszłości żeby ff7 przebiło.
No no, nie bądźcie tego tacy pewni...
Harry Strife

No ale jednak ff7 to legenda.Może i bedzie jakieś lepsze ff w przyszłości, ale jednak dla mnie ff7 będzie the best.No chyba że naprawde panowie ze Squaresoftu się baaardzo postarają i w przyszłości stowrzą coś naprawde cudnego.
Mati-San

Post autor: Mati-San »

No prawda, nie wiadomo jeszcze co w przyszłości Square nam ofiaruje
Wszystko się może zdarzyć :D
Harry Strife

No tak.Mam nadzieję że stworzy coś naprawde zaje..fajnego.Ja to sobie tak wyobrażam ff20:
cudna grafa, 8cd, fabuła wywalista i wszystko dopracowane do końca i wzorowo.
Dużą stawiam poprzeczkę dla Squaresoft nie??
Bardock

Post autor: Bardock »

ja powiem tak im wiecej czesci FF powstaje tym sa gorsze... coraz gorsza fabula i coraz brzydsze postacie itp itd... nic nigdy nie przebije FF7
Harry Strife

Może i masz rację Bardock.Ale mam nadzieję, że jakoś Squaresoft się poprawi i zacznie tworzyć nowe wywaliste ff.
White SeeD

Harry Strife pisze:No tak.Mam nadzieję że stworzy coś naprawde zaje..fajnego.Ja to sobie tak wyobrażam ff20:
cudna grafa, 8cd, fabuła wywalista i wszystko dopracowane do końca i wzorowo.
Heheh, 8 cd, trochę Cię poniosło :roll: . A co do fabuły... oby do tego czasu mistrzom z "miękko- kwadratowych" nie skończyły się pomysły. Bo przecież nie chodzi o to, żeby grać w Final Fantasy XXVIII i cieszyć michę tylko z powodu full- wypas grafy... To się nazywa "syndrom sequela"
Harry Strife

No nie przesadzaj jak ff8 ma 4cd to ff16 bedzie miało 8cd, a ff20 10cd.Hhehehe.Ale przyznaj fajnie by było w taka długą gierę zagrc nie??
White SeeD

Aha. Skończyłbyś ją, a na rynku pojawiłyby się już dwie kolejne części, każda po jeszcze więcej płytek... Rety! :wink:
Harry Strife

Heh.To wtedy tempo w tworzeniu ff by trochę spowolnili, aby dać trochę czasu graczom na przejście gry:D:).
Harry Strife

No Koki w przyszłości mogą wymyślić takie płytki 1cd=10gb.Więc upchnięcie 8 dysków nie stanowi problemów.:)
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Ja gdzieś słyszałem że są specjalne (albo i nie) płyty DVD co mają 19 gb. To jakieś dwuwarstwowe dwustronne ale nie wiem czy to jest prawda
Harry Strife

O qrde.To co to za problem upchnąć 8cd na 1 cd!!
JohnnyB

Post autor: JohnnyB »

jest to problem bo nie ma na razie sprzetu w powszechnym uzytku do takich plytek kilkunasto-gb

wracajac do tematu - jakos na razie najbardziej podoba mi sie ff9 bo to pierwszy final ktorego fabule w calosci kapuje hehe :)
jak pare lat temu przechodzilem 7 i 8 to nie chcialo mi sie dekodować tych dialogow
zreszta przechodzenie takiej gry z opisem to kiepski pomysł

chociaz ff5 tez jest zajebczyste tylko szkoda ze save'y stracilem i bede musial od nowa przechodzic ... :/ ale poprzednie czesci (1-6) leza sobie na hd i czekaja na swoja kolej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”