Dowód, że umiem czytać, nie to co GZR xD
Moderator: Moderatorzy
audion, Ty wciąż masz nasze zdjęcie :D ech, działo się wtedy. Powtórzymy to niebawem, tzn. już może bez toruńskiego osła. Teraz będzie warszawska syrenka :DAUDION pisze:No to ja przypomnę jedno zdjęcie z zeszłego roku, czyli jak już to gdzieś pisałem, cud natury, trzy osły, które w sumie mają osiem nóg i do tego każdy ma kompletne "ukończynienie"
Z tego co poznałem to jesteś pierwsza za dziewczyną po prawej stronie i się czaiszVerkonika pisze:Taka zagadka - która to ja ?
Góra 5 wstecz, ale mogę je powielić i tutajJakoś nie mam chęci do przeglądania 96 stron ze zdjęciami,wystarczy mi to co mam teraz.
Dokładnie.O dziwo zdjęcie te odkryłem wczoraj wchodząc przypadkiem na nk(szczerze mówiąc jestem trochę zdziwiony ,że ciągle mam tam profil).Zdjęcie dość stare z przed 3 lub 4 lat,nawet nie zauważyłem kiedy mi je robili dlatego trochę nietypowa poza,jak widać zajmuję się wszystkim a nie tym co trzeba.Kapitan Żenada napisał/a:
Nie ten z długimi włosami(niestety ale może wkrótce będzie zmiana) próbuj dalej.
To ten tam z tyłu.