Zatem z okazji zbliżających się świąt, życzę wszystkim, żebyście się obżarli i opili (bo to główna atrakcja tych świąt) i żeby wam gwiazdor głupich prezentów nie poprzynosił

Moderator: Moderatorzy
Przyniosłam, postawiłam, ubrałam. Czuję się jak FKN Supah(wo)man!Uleq_w_Sztyfcie pisze:ładnie ubranej choinki
Mój ojciec jako głowa rodziny zwykł karpia zabijać wg wzorca profesjonalnego uśmiercania węgorza - gwóźdź wbijany w głowę i natychmiastowe wypruwane wnętrzności. Zatem jakiekolwiek nazwanie zabijania humanitarnym nie jest do końca trafne, o czym wiesz, szanowna Lukrecjo. Tak się jednak złożyło, że w tym roku obyło się byz młotka a skończyło jedynie na ucinaniu łba tuż za skrzelami. Nie omieszkałem ryb wypatroszyć i oczyścić z wnętrzności, mając na uwadze 'mlecz', który to rodziciel mój zjadać uwielbia.Lenneth pisze:humanitarnie uśmierconego karpia,
No chyba nie uważasz, że oni przed przygotowaniem ich do filetowania, kolędy im śpiewają, aż te z nudów zejdą z tego świataLenneth pisze:W szczególności popieram zaś kupno gotowych filetów.![]()
Sugerujesz, ze jestem facetem? Mogłabyś przynajmniej wprostLenneth pisze:że pokazuje święta z męskiego punktu widzenia