Co w głośnikach teraz gra? (Part V)
Moderator: Moderatorzy
Jeff van Dyck - Menu4
Ojezuuu... Odnalazłem OSTa do NHL 99 - z czasów, kiedy nie waliło się do gier licencjonowanych kawałków, tylko wynajmowało ciecia i dowalało go na koniec kreditsów. MOC! I ileż wspomnień ^^
Ojezuuu... Odnalazłem OSTa do NHL 99 - z czasów, kiedy nie waliło się do gier licencjonowanych kawałków, tylko wynajmowało ciecia i dowalało go na koniec kreditsów. MOC! I ileż wspomnień ^^
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
- mroczna sarna
- Cactuar
- mroczna sarna
- Cactuar
Type O Negative - "Everything Dies" kuuuuwa "World Coming Down"...jak ja dawno tego albumu nie przesłuchiwałem. Dzięki Ravi, moja stara miłość do Steela i spółki jednak nie rdzewieje :D Muszę obadać koncerty jakieś,bo już dawno ich nie widziałem na żywo;/
BTW. Omijaj szerokim łukiem twór "Dead again" - płyta bardzo kiepska według mnie (i innych ludzi słuchających TONu od pierwszej połowy lat 90tych)
BTW. Omijaj szerokim łukiem twór "Dead again" - płyta bardzo kiepska według mnie (i innych ludzi słuchających TONu od pierwszej połowy lat 90tych)
Yakuza 0 (PS4), World of Final Fantasy (PS4), Tales of Berseria (PC)&(PS4)
- mroczna sarna
- Cactuar
Type O Negative – Day Tripper (medley)
Jak będziesz patrzył na inne, to:
zacznij od "October Rust" - płyta bardzo dobra, znaczna część fanów uważa ją za najlepszy album
później obadaj "World Coming Down" (żartowałem z tym nie ruszaniem), płyta bardzo posępna, ale Peter miał powody by pisać takie teksty, a nie inne.
"Slow,Deep and Hard" może być dla Ciebie trochę zbyt ciężka, ale pewności nie mam.
"Life is Killing Me" - raczej Ci się spodoba, dużo energii, kilka przebojów, ostatnia dobra płyta zespołu (w/g mnie 6/10,ale ja jestem przyzwyczajony do surowszego brzmienia). Innych nie tykaj.
Jak będziesz patrzył na inne, to:
zacznij od "October Rust" - płyta bardzo dobra, znaczna część fanów uważa ją za najlepszy album
później obadaj "World Coming Down" (żartowałem z tym nie ruszaniem), płyta bardzo posępna, ale Peter miał powody by pisać takie teksty, a nie inne.
"Slow,Deep and Hard" może być dla Ciebie trochę zbyt ciężka, ale pewności nie mam.
"Life is Killing Me" - raczej Ci się spodoba, dużo energii, kilka przebojów, ostatnia dobra płyta zespołu (w/g mnie 6/10,ale ja jestem przyzwyczajony do surowszego brzmienia). Innych nie tykaj.
Yakuza 0 (PS4), World of Final Fantasy (PS4), Tales of Berseria (PC)&(PS4)
Billy Howerdel - Unkown IV
Dobra. Ale
Dobra. Ale
Nawet jeśli ostatnio tłukę głównie rocka, to jak dotąd co najwyżej kilku blackmetalowym uberszatanom udało się być za ciężkim dla mnie, więc to akurat nie powinien być problem.mroczna sarna pisze:może być dla Ciebie trochę zbyt ciężka, ale pewności nie mam.
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
- mroczna sarna
- Cactuar
- mroczna sarna
- Cactuar