Stoprocent pisze:Powiem tak

Ta strona jedzie na starej renomie, aktualnie nie ma tu ani newsow ani nowych aktualnosci co do opisow gier

Stoprocent pisze:Pozdrawiam i zycze dalszej swietnej renomy owego portalu.
Okej
Go Go Yubari pisze:
Bo kochamy FFX-2!
Stoprocent, popatrz ile lat ma forum i spójrz na datę swojej rejestracji. Chociaż nie wiem jak wygląda sprawa z Twoimi pozostałymi kontami, wzoruję się na tym. Nic nie trwa wiecznie, Krypta jeśli kiedyś była pełnym wypasem to wiadomo - wypala się lekko. Nie zmienia to faktu, że dalej jest potęgą co do Finali i innych tematów a i tak się rozrasta, można rozmawiać o wielu rzeczach.
Jasne, pozmieniało się wiele, nowi ludzie i nowe klimaty - sam doświadczyłem "przejścia" z jednej ery w drugą

, ale temu miejscu należy się zdecydowany szacun. Zastanów się nad tym. Posty ludków tutaj bywają naprawdę cholernie treściwe i obfite w elokwencję, poszczególne tematy potrafią się ciągnąć stronami, poznaje się naprawdę spoko persony.
Krypteczka to nie tylko Final, to też mnóstwo innych małych i wielkich rzeczy. A jedno i drugie moim zdaniem jest na ładnym poziomie.
Sam nie jestem jakimś super old-timerem, ale pokuszę się o stwierdzenie, że bardzo się pospieszyłeś ze swoją oceną.
Tak więc jak to mój wujek by powiedział, hamuj piętą.

One Krypta to rule them all.