Moderator: Moderatorzy
Że co?Samurize pisze:martwo i kobieco
No co, Ty? Serio? -_-Samurize pisze:wyskakuje mi to babsko (Shiva), martwe i jakoś tak silniejsze v_v
Nie.Samurize pisze:Jest jakiś sposób by ją pominąć
Tak, dokładnie.Samurize pisze:zy mogę zapomnieć o Animie i Siostrzyczkach póki jej nie zdejmę?
Że martwo i kobieco = Dark Aeon Shiva oO'Go Go Yubari pisze:Że co?
Nie, jaja sobie robię.Go Go Yubari pisze:No co, Ty? Serio? -_-
Na przyszłość - przeczytaj uważnie. Pytałem o to, czy jest sposób by ją obejść. Przejrzałem poradnik - nie ma o tym wzmianki, bynajmniej nie znalazłem. Jest mowa o niej, ale nie o tym, czy da się dostać do świątyni nie bijąc jej.Go Go Yubari pisze:Na przyszłość korzystaj z poradnika. Po to jest.
To po co to zdanie? oO PrzecieżGo Go Yubari pisze:Na przyszłość korzystaj z poradnika. Po to jest.
Go Go Yubari pisze:Jasno i konkretnie Ci odpowiedziałam 1 słowem.
W sumie mam gdzieś to, czy osoba jest z administracji, czy nie. Kaczyński też ma władze, a jest... jaki jest.Go Go Yubari pisze:+ rada na przyszłość za free: nie kozacz administracji.
Oczywiście, że jest.Samurize pisze:Btw, przeglądałem poradnik - wszystko fajnie i pięknie, tylko przyda się trochę kasy na Bribe. Chcę złożyć własne zbroje z auto-phoenix, ale trochę kasy na to wydam. Macie jakiś dobry sposób na zarobienie trochę Gil? Ja póki co bawię się w dropanie przedmiotów w Omega Ruins (tak to się zwie?), po czym sprzedawanie ich, jest coś lepszego?