Sazh Kalzroy
Moderator: Moderatorzy
Pozostała trójka sprawia wrażenie normalnych.Gveir pisze:Coś moi drodzy czuję, że drużyna w tym FF będzie zbieraniną freaków jakich seria dawno nie widziałaAle to dobrze - brakowało w ostatnich częściach nieco bardziej pokręconych postaci...
Hmm... blondas "Mr. 33 cm." może i tak wygląda, ale czytając newsy o jego podobno unikatowym i dziwnym stylu walki już spodziewam się czegoś specyficznego, zwłaszcza że jego styl ma być podobno dosyć zabawny. Nie zapominaj że im większy realizm graficzny tym mocniej odbierasz różne dziwactwa - jako kontrast do realizmu świata przedstawionego, który jak zawsze w FF jest skomplikowany i rządzi się swoimi całkiem zazębiającymi i nieźle trybiącymi regułami i zasadami... Dlatego w odbiorze te postacie mogą się w końcowym rozrachunku wydać baaardzo specyficzne ;]dark_raven pisze:Pozostała trójka sprawia wrażenie normalnych.
W wieku 85 lat też mnie gry będą raczej mało interesować :D Swoją drogą FFy XIII i MGS 4 są jedynymi grami które powstrzymują mnie od kupna PS2 albo X360. Może jednak opłaca sie już dołożyć troche kasy i kupić PS3?kruger09 pisze:Może sie starzeję i gry mnie coraz mniej interesują, ale mój cenny czas, którego coraz to więcej mi ubywa, wolę przeznaczyć na inne erpegi