Cała prawda.
Moderator: Moderatorzy
Vivi: (pada na ziemię zrezygnowany) Ja już nie mogę! Potrafię rzucać potężne zaklęcia zmiatające z ziemi całe wioski a nad głupią pogodą nie mogę zapanować. Od pięciu dni robię te cholerne okręgi na ziemi i próbuję wywołać słońce a tu ciągle deszcz mi wychodzi! Też ze mnie mag, pierdoła od dzwonków gumowych:/
Zidane: I jak młody Mohikaninie, słyszysz coś?
Vivi: Wielkie stado bizonów zmierza w naszym kierunku. Jest rok Sznura, to dobry znak, najemy się.
Vivi: Wielkie stado bizonów zmierza w naszym kierunku. Jest rok Sznura, to dobry znak, najemy się.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
- Go Go Yubari
- Ifrit
Moogle: Więc to było tak, panie kupo, eee, posterunkowy! Pijemy sobie spokojnie przy fontannie z kolegami, kupo, a tu nagle przechodzi taki cwel--eee, znaczy, młody człowiek, bo ja wiem, na oko z siedemnaście lat miał, kupo, blond włosy, ciuchy takie jakieś bazarowe. Tera wszędzie poznam. No i się grzecznie pytamy, kupo, czy nie zechce wspomóc sztuki jakimś drobnym datkiem. Ten, no, z kolegami sobie po eliksirze czy dwóch zaśpiewać lubimy, znaczy się, sztukę, taka jej mać, uprawiamy. Kupo. No i my z grzeczną prośbą do kolegi, czy paru gil nie skapnie, a on nam, kupo, cham pier--znaczy, cham pierszej wody, że nie, że od wczoraj został piratem i nie tylko nie da, ale że z sakiewek mamy wyskakiwać albo nas wydupczy. No mam dalej mówić? Nas tylko pięciu było i wszyscy napran--napracowliśmy się mocno poprzedniego dnia, znaczy, zmęczeni, ale przynajmniej go po kostkach pogryźliśmy. Sam mu z pompona w pysk dałem, kupo. Ale nie daliśmy rady. Wydupczył Moga, kupo, wziął kasę, wydupczył jeszcze Montgomerry'ego i tyleśmy go widzieli...
- ..::PHOENIX::..
- Kupo!
Moogle*mruczy do siebie*: Psia jego mać! Zamkną cię w klatce i atrakcje robią dla pospólstwa -__- Że niby ja ładny, że niby słodki... ale k**** nie liczą się z uczuciami... Niech no jakiś bachor mi tu palec wsadzi... odgryzę i wtedy zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni 

"We carry death out of the village!"
Ugh. Trzeba się było nie przyznawać.hay pisze:nie czytałem do końca tego co napisałaś

A teraz pociągnijmy dalej te epickie klimaty:

Cokolwiek napiszecie, będzie git. Nie jestem wybredna. :]
Polecam również ten quiz. Przydałyby się jeszcze ze 2-3 odpowiedzi. Mnie już sam screen śmieszy, bardzo wysilać się nie musicie, zatem do dzieła.