Forum jest strasznie nie przyjemne mam juz tu 3 konto, i przy kazdym uswiadczylem mnostwo 'jechanek' typu, że "Dazers" nie dziala na Ruby Weapona ^^ - to akurat bylo dobre pare lat temu

Moderator: Moderatorzy
User musi się dowartościować?Ababeb pisze:Niech mi ktoś wytłumaczy jaki jest sens tego tematu.
Nie, wcale nie ma...Stoprocent pisze:aktualnie nie ma tu ani newsow
Nad działem FFXI pracuje 1 osoba. Ja.Stoprocent pisze:ani nowych aktualnosci co do opisow gier
Bo kochamy FFX-2!Stoprocent pisze:strona sie zatrzymala na ffx-2 ^^
Czyja to wina? Userów, czy Twoja? Jak masz 3cie konto, to raczej Twoja. To mi przypomina usera, który gra po raz któryś w FFX i zawsze ma problem w tym samym momencie...Stoprocent pisze:Forum jest strasznie nie przyjemne mam juz tu 3 konto, i przy kazdym uswiadczylem mnostwo 'jechanek'
To po co rozdrapujesz stare rany, jak nasi politycy?Stoprocent pisze:to akurat bylo dobre pare lat temu
O FF masz tutaj wystarczająco informacji, jak nie, to szukaj gdzieś indziej.Stoprocent pisze:niestety jesli chce sie cos wiecej wiedziec o grach od Square to nie na tej stronie ^^
Nikt nie jeździ po userach bez powodu. Postów tez nie kasujemy, bo nam się tak podoba. Zamiast się pluć i mieć pretensje do wszystkich wokół, spójrz na siebie i swoja pisaninę - OBIEKTYWNIE.Stoprocent pisze:niestety jechanki i usuwanie postow ludzi z 'mniejsza' ranga jest tutaj codziennoscia
Może dlatego, że jesteśmy prawie 10 lat starsi, mamy życia zawodowe, prywatne, a Krypta to tylko skromny wycinek naszego życia? Nie wszyscy łupią non-stop na konsoli zamiast zrobić coś pożytecznego.Stoprocent pisze:Ta strona jedzie na starej renomie, aktualnie nie ma tu ani newsow ani nowych aktualnosci co do opisow gie
Proszę - masz okazję się dowartościować i wykazać. Wskaż nam nasze błędy, bo my jesteśmy ślepi.Stoprocent pisze:opisy do ff 7,8,9 bo to jedyna 'mocna' strona tego portaluchociaz i tak z wieloma bledami
Nawet jeżeli ma się wolny dzień jak autor posta i może popisać sporo - to i tak biega w kółko i robi rzeczy różne a podłużne. Z życiem związane. I między innymi dlatego jeszcze nie zrobił tego skubanego License Boardu. Życie moi drodzy?Sephiria pisze:Krypta to tylko skromny wycinek naszego życia? Nie wszyscy łupią non-stop na konsoli zamiast zrobić coś pożytecznego.
Ale ja do nikogo żalu nie mam xD Gdybym się obraził czy coś to bym nie wchodził na to forum, a nadal tutaj przebywam ^_^ Wiem, że bywam upierdliwy. Mimo wszystko nadal lubię to miejsce - ma swój klimat.Gveir pisze:5. Za upierdliwość. SomeThing robi aferę bo blokuję go na GG za upierdliwość (jako pierwszą osobę w życiu) i potem że modzi są tacy czy owacy.
To jak jesteś traktowany zależy od poziomu merytorycznego twojej wypowiedzi; nie wspominając o braku znaków diakrytycznych w twojej wypowiedzi, a do tego przesadzasz z emotikonami w poście, przez to wygląda nieatrakcyjnie.Stoprocent pisze:Forum jest strasznie nie przyjemne mam juz tu 3 konto, i przy kazdym uswiadczylem mnostwo 'jechanek' typu, że "Dazers" nie dziala na Ruby Weapona ^^ - to akurat bylo dobre pare lat temuniestety jesli chce sie cos wiecej wiedziec o grach od Square to nie na tej stronie ^^ niestety jechanki i usuwanie postow ludzi z 'mniejsza' ranga jest tutaj codziennoscia
Tyle w tym temacie, chociaz pewnie wytrzyma okolo godziny i zostanie usuniety ^^ albo zaczna sie jadace pytania itp itd.
Z pewnego tematu, którego obecnie nie ma (chyba) wynikało co innego, ale to tak namiastką.Go Go Yubari pisze:Innymi grami SE się nie zajmujemy. Dział Kingdom Hearts ubłagałam po długich negocjacjach.
Ta strona ma świetną tradycję, pamiętam jeszcze jak z 7 lat temu drukowałem poradniki z krypty, bo zawrotne łącze 56 kbps nie pozwalało przeglądać strony, kiedy miałeś na to ochotę.Sephiria pisze:Może dlatego, że jesteśmy prawie 10 lat starsi, mamy życia zawodowe, prywatne, a Krypta to tylko skromny wycinek naszego życia? Nie wszyscy łupią non-stop na konsoli zamiast zrobić coś pożytecznego.
Nieźle, akurat czytałem ten topic i niezły miałem ubaw z laski robiącej aferę o pseudo rasizm Go GO Yubarii.Grzybek Z Octu pisze:A. I że jesteśmy rasistami, bo nie podobają nam się filmy hindusów.
Zgadzam się z powyższym, im człowiek starszy tym więcej ma zajęć na głowie i tak na prawdę uważam, że to młodsze pokolenie ma szansę na napisanie nowych poradników, aniżeli ludzie pracujący, którzy mają mało czasu na rozrywkę, a tym bardziej na napisanie porządnego poradnika.Gveir pisze:Nawet jeżeli ma się wolny dzień jak autor posta i może popisać sporo - to i tak biega w kółko i robi rzeczy różne a podłużne.
Tak - te opisy są najlepsze moim zdaniem. Są niemal doskonałe!Dziekuje za opisy do ff 7,8,9 bo to jedyna 'mocna' strona tego portalu
No nie przesadzajmy - dwa razy do roku coś uaktualniająstrona sie zatrzymala na ffx-2
Go Go faktycznie jest prawdziwym pogromcą userów...Forum jest strasznie nie przyjemne mam juz tu 3 konto
Panel SterowaniaAjudah pisze:Pozdrawiam i przepraszam za brak polskiej czcionki, ale franca nieustannie mi zanika