Moderator: Moderatorzy
A czy wysłałeś 7 listów przez Wi-Fi?Kimahri pisze:Wysłałem 4 listy Sarze, nie chce przysłać zwrotnego w którym piszę ,że zniszczyła pendant. Wydaję mi się ,że kiedyś taki dostałem,ale teraz jest już tylko o tym,żebym wpadł jak będę miał czas. Wysyłałem też listy do Takki,myślałem,że to ominę,ale nie. Da się coś z tym zrobić ? Jestem tuż przed Crystal Tower, chwile po przejściu Eureki.
Po przejściu gry można zrobić save. Jak go wczytasz, drużyna będzie na zewnątrz Wieży albo Labiryntu (nie pamiętam) z przedmiotami, levelami, itp. z jakimi pokonałeś Cloud of Darkness.Kimahri pisze:Czy po przejściu gry będę mógł grać dalej tym save'm ? Czy tak jak w poprzednich częściach będzie koniec,filmik i gra od nowa.
przez DSa nie da się wysyłać save'ówpo pierwsze chcialbym się przywitać po drugie musze was prosić o save'a
Pokonałem juz Xande i potem zginalem w ktoryms tam landzie, wylaczylem konsole, dzisiaj wlaczyłem i nie ma savewow! zadnych! tak więc prosiłbym o jakiegos save przed sylyx tower 24h gry w dupe...
PS. jest to wersja na NDSa