btw. mój Auronek ma już 6k hp xD dzięki za odpowiedź do mojego ostatniego pytania.
/Edit: Dobra już go wykończyłem xP, teraz tylko Yunalesca, jakieś wskazówki ? :F
Moderator: Moderatorzy
Jest opcja szukaj.MaDaFaKa pisze:Nie wiem czy to już było, bo nie chciałem przekopywać 190 kilku stron tego tematu
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba powinieneś pójść do Bevelle i wtedy zaczną cię wpuszczać do świątyń.MaDaFaKa pisze:Nestety na tym mostu przy wejścu do świątyni ściga mne jakiś Monk, Crusader i jeszcze ktoś inny, więc nie mogę przejśc. Jak tam się dostać?
Musisz wrócić do Cloister of Trials i podświetlić wszystkie kwadraty, wtedy dostaniesz skarb.MaDaFaKa pisze:Drugie pytanie, gdzie jest skarb w Zanarkand? Tam przecież nie ma destruction sphere, a przynajmniej ja jej nie znalazłem (nawet w Opisie Przejście nie ma żadnej wzmianki o skarbe w Zanarkand). Może chodzi o Sun Crest po zabiciu Yunaleski?
Opcji "szukaj", tez się nie chciało sprawdzać, co? -_-MaDaFaKa pisze:Nie wiem czy to już było, bo nie chciałem przekopywać 190 kilku stron tego tematu
Jakbyś przeczytał dokładnie co trzeba, wiedziałbyś, że aby dostać ten skarb, trzeba wrócić do zanarkand i odkryć wszystkie białe kwadraty.MaDaFaKa pisze:Drugie pytanie, gdzie jest skarb w Zanarkand? Tam przecież nie ma destruction sphere, a przynajmniej ja jej nie znalazłem (nawet w Opisie Przejście nie ma żadnej wzmianki o skarbe w Zanarkand)
Nie. Sun Crest jest częścią Celestal Weapon, a nie skarbem Zanarkand.MaDaFaKa pisze:Może chodzi o Sun Crest po zabiciu Yunaleski?
No i? Oni Ci krzywdy nie zrobią.MaDaFaKa pisze:Nestety na tym mostu przy wejścu do świątyni ściga mne jakiś Monk, Crusader i jeszcze ktoś inny
Niech zgadnę - bo nie umiesz korzystać z tej opcji?MaDaFaKa pisze:Wiem, że jest szukaj, ale to też by w dużym stopniu nie pomogło