A z Czego moge wydobyc to predzej? Ochu czy Forbiddena?Na Ochu wbilem prawie wszystkim 100 lvl'e i jeszcze nie ma... I ile takie probowanie zdobycia tego moze trwac??Hanibal32167 pisze:Na CD 1 nie ma CW.
Możesz spróbować jeszcze walki z Forbiddenem.
FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
tak szczerze to jak grałam, polowałam na ochu - jako, że nie chciałam za bardzo podbijać exp, na dzień dobry - mug, a potem ucieczka - średnio na dziesięć walk jeden drop to był właśnie force armlet. Wracając do Twojego pytania - mi zajeło to ok. 2 godzin, ale to zależy od szczęścia - jak grał mój facet, wywalił mu po 3 walkach. Próbuj dalej
Ja mogę być miła dla jednej osoby dziennie, i to <beeeeep> nie jest Twój dzień
Wiem, że jesteśmy fanatyczkami, ale ile można tańczyć?
-
darostrong
Jemu chyba chodzi o Haggle i Familiar, zdolności jakie ma do wyuczenia TonberryCoD pisze:Co to jest hagllei familar? Oo
Te zdolności są używane w tylko w przypadku sklepów, poszerzają ofertę o rzadkie przedmioty (Familiar) i zmniejszają cenę (Haggle). Dzięki nim możesz np. kupić w sklepie z Eshtar niektóre magazyny uczące limitów.darostrong pisze:Mam pytanie moje gf-y sa na 100lv nauczyłem ich wszystkich zdolnosci a mimo to nie moge kozystc z takich funkcji jak hagllei familarczy moze mi ktos to wyjasnic
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
-
darostrong
Sadzisz,ze predzej wykradne ten przedmiot od Ochu niz wywalcze?Wolalbym jak najszybszy sposob:)Ajudah pisze:tak szczerze to jak grałam, polowałam na ochu - jako, że nie chciałam za bardzo podbijać exp, na dzień dobry - mug, a potem ucieczka - średnio na dziesięć walk jeden drop to był właśnie force armlet. Wracając do Twojego pytania - mi zajeło to ok. 2 godzin, ale to zależy od szczęścia - jak grał mój facet, wywalił mu po 3 walkach. Próbuj dalej
Nie ma opisu...Komuna ukradla ;[
-
darostrong
Jezzzu... one działają automatycznie >.<' Nie trzeba z niczego korzystać...darostrong pisze:Mimo to ze jestem w sklepie dalej nie moge kozystac z Familiar i haggle prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez kwazi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kasumi
Mam problem z questem winhill vase, robię wszystko po kolei tak jak w opisie przejścia do momentu ostatniego kawałka wazy. Po "rozmowie" z kotem w Pubie Raine schodzę na dół podchodzę do kwiatków na stole i wciskam x - nic się nie dzieje. Próbowałam podchodzić już z każdej strony do tego stolika a nawet do innych, może ktoś zapomniał o jakimś szczególe który jeszcze przy tym queście należy wykonać aby pojawił się duch Raine?
1. W rezydencji zbadaj zbroję po lewej stronie pomieszczenia a wyskoczy dialog i zbroja zacznie chodzić i się rozsypie. Z rozsypanej zbroi wybiegnie Chocobo gubiądz kawałek wazy.Kasumi pisze:Mam problem z questem winhill vase, robię wszystko po kolei tak jak w opisie przejścia do momentu ostatniego kawałka wazy. Po "rozmowie" z kotem w Pubie Raine schodzę na dół podchodzę do kwiatków na stole i wciskam x - nic się nie dzieje. Próbowałam podchodzić już z każdej strony do tego stolika a nawet do innych, może ktoś zapomniał o jakimś szczególe który jeszcze przy tym queście należy wykonać aby pojawił się duch Raine?
2. W środkowej części miasta jest lokalizacja gdzie przebiegają przez drogę małe chocobo, należy w przebiegającego chocoba wbiegnąć i wtedy on zgubi kolejny kawałek wazy.
3. Jest w Kwiaciarni. Należy sprawdzić kwiaty w dolnej części kwiaciarni a starsza pani zacznie dialog opowiadając o Raine. Po dialogu sprawdź jeszcze raz a zdobędziesz kolejną część wazy.
4. W pubie gdzie Lagoona spotkał się z Kairosem, wejdź na piętro i porozmawiaj z kotem. Następnie zejdź na dół i sprawdź biały kwiat na stoliku w prawej dolnej części pubu i ruszy fabuła. sprubój podejść do kota który się pojawi a otrzymasz ostatnią część wazy.
Teraz należy wrócić do rezydencji i przekazać kawałki wazy jej właścicielowi a otrzymasz od niego nagrodę.
no i to by było na tyle, ja tak zrobiłem jak opisane powyrzej i nie miałem problemów
Źródło Tekstu
-
Kasumi
"4. W pubie gdzie Lagoona spotkał się z Kairosem, wejdź na piętro i porozmawiaj z kotem. Następnie zejdź na dół i sprawdź biały kwiat na stoliku w prawej dolnej części pubu i ruszy fabuła. sprubój podejść do kota który się pojawi a otrzymasz ostatnią część wazy."
Zrobiłam dokładnie tak jak w opisie i nic się nie dzieje kiedy podchodzę do tego stolika.W akcie desperacji wciskałam uparcie X przy każdym stoliku stojąc w różnych miejscach bokiem, przodem, na wszystkie możliwe sposoby i nic
Czy ktoś ma jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje?
Zrobiłam dokładnie tak jak w opisie i nic się nie dzieje kiedy podchodzę do tego stolika.W akcie desperacji wciskałam uparcie X przy każdym stoliku stojąc w różnych miejscach bokiem, przodem, na wszystkie możliwe sposoby i nic
a na pewno robiłaś to wszystko w takiej kolejności? bo pewnego razu też miałam problem z kwiatkiem(robiłam: skrzyżowanie, pub), a po znalezieniu kawałków wazy w podanej przez andchaosa kolejności akcja ruszyła mi tam bez problemu
Ja mogę być miła dla jednej osoby dziennie, i to <beeeeep> nie jest Twój dzień
Kot jak kot - gadales z ta artystka (osoba ktora tam mieszka, ten sam pokoj z kotem)? Ona ma pare kwestii, jak zacznie sie powtarzac to wtedy dopiero dostaniesz waze. Opis jest bledny.Kasumi pisze:"4. W pubie gdzie Lagoona spotkał się z Kairosem, wejdź na piętro i porozmawiaj z kotem. Następnie zejdź na dół i sprawdź biały kwiat na stoliku w prawej dolnej części pubu i ruszy fabuła. sprubój podejść do kota który się pojawi a otrzymasz ostatnią część wazy."