Gveir pisze:Często zdarzają Ci się dni, w których wszystko leci z rąk/samo się psuje/nie wychodzi niezależnie od liczby prób?
Ostatnio bardzo rzadko, w młodości zaś różnie bywało.
CoD pisze:Co sądzisz o Yuri /Yaoi/ Pedofilii / etc.?
Yuri - zazwyczaj śliczne pod względem wizualnym, ale zawsze nudne jak flaki z olejem.
Yaoi - przejadło mi się >9000 lat temu, zapewne od zbyt częstego czytania/oglądania. Teraz z reguły zasypiam już przy pierwszym stosunku, a od ckliwych uke zbiera mi się na wymioty. Ale jeśli uke
nie jest płaczliwą beksą, to czemu nie? :] Ach, no i oczywiście nie zapominajmy o inceście! To kompletnie zmienia postać rzeczy! ^_^
Pedofila - OH GOD, YES, PLEASE! *_____*

(Dobra dobra, wszyscy wiemy, że Junior jest z grubsza w wieku Gagsa. _^_ Z drugiej strony, taki Larsa.... :])
Generalnie preferuję wyuzdane hetero. Incest hetero też dobry!
Go Go Yubari pisze:O co byś spytał/a Jezusa, gdybyś mógł/mogła zadać mu jedno pytanie?
"Że też ci się chciało dla takiej bandy niewdzięcznych debili! Powiedz, co
naprawdę z tego miałeś?"
Gagarin pisze:jaką masz myszkę?
Im starszy model, tym lepiej się sprawdza. Optyczne bezprzewodowe wciąż wywalam, a w międzyczasie używam jednej kulkowej z kabelkiem, którą mam już ładnych parę lat i nadal działa. _^_ Teraz akurat korzystam z optycznej z kablem. W krwistym, czerwonym kolorze. Wrrr.
Go Go Yubari pisze:Twój znienawidzony dźwięk?
Pilniczek do paznokci piłujący paznokcie (duh). Już samo napisanie tych słów przyprawiło mnie o niewyobrażalny ból całego układu nerwowego! (Nie, nie piłuję swoich paznokci! *drgawki*)
Opcja druga: hałasująca śmieciara zajeżdżająca mi pod okno właśnie wtedy, kiedy kładę się spać po zarwanej nocy. Latem zdarza się to wcale często.
Isia pisze:Kto może nas uratować, i dlaczego Vader?
Bo Chewbacca zgubił majtki.
Pytanie: Wierzysz w to, że Efekt Cieplarniany (of Doom!) spowodowany jest przede wszystkim działalnością człowieka, czy raczej w to, że ocieplanie się klimatu jest częścią naturalnego ziemskiego cyklu, na który nie mamy dużego wpływu? (Bleh. Już sama nie wiem, co o tym myśleć.)