kilwap pisze:napewno gram w ff 7 i jedziesobie sephirot z cloudem i kilkoma goscmi i naglejest jakis dzwiek jagby uderzenie wychodzom i jest smok i koniec ciagle miss a muj kolega jak tam byl to na 2 uderzenia go sephirot zabil jagby ktos mial to nawet save zara po tym morze byc
To jest tylko historia tam nie można zginąć po pewnym czasie wszystko wruci do normy
"I'll be here...
Why...?
I'll be waiting here...
For what?
I'll be waiting for you...so...
If you come here...you'll find me...
I promise".
Ten temat ma ponat 120 stron, więc nie wiem, czy było już to pytanie. Czy, gdzie, jak, za ile i w którym momencie gry można kupić dom w Costa del Sol i co daje jego posiadanie? Gdzieś czytałem, że można, więc proszę o pomoc.
Czy, gdzie, jak, za ile i w którym momencie gry można kupić dom w Costa del Sol i co daje jego posiadanie? Gdzieś czytałem, że można, więc proszę o pomoc.
Po przyłączeniu Clouda na 2 CD kupienie za 300,000 gil odbywa się w willi w Costa del Sol kupujemy od śpiącego "mafioza". Prócz satysfakcji można się tam kimnąć za free i to wszystko...
Więc mam pewien problem, mianowicie chodzi o zdobycie omnishlasha.
Mam te 32000 bp zdobyte. I nie mam pozycji wykupienia omnislasha za te punkty. Tak rozmawiałem też z każdą możliwą osobą w Battle Square. Z początku myślałem że powodem tego jest to że znajduję się jeszcze na pierwszej płycie(dokładniej jestem ledwo co po wydostaniu się z Corel Prison). Jednak znalazłem info na pewnym zagranicznym serwisie wyglądającym na dość wiarygodny że na 1 cd potrzebuję 64000 bp. Więc jak pisało tak zrobiłem i... dalej nic. Może ktoś dokładnie wie co robię źle? Czy może jednak info na tamtej stronie było lipne i wykupić mogę go dopiero w dalszej części gry? Zaznaczę też że mam wszystkie poprzednie limity Clouda.
Z góry sorry jeśli ktoś zadawał podobne pytanie. Jednak przeszukiwanie 120 stron postów jest trochę ponad moje siły.
hmm, powinien już być dostępny po ucieczce z Corel Prison za 51200BP. jeżeli nie ma go na liście zakupów to nawet nie zaczynaj zbierać punktów bo będziesz tylko tracił czas. spróbuj później na 1 CD albo zrób jak radzi Gveir - od 2 Cd Omnislash jest za 32000BP. (Ultima Weapon nie jest wymagany)
Ostatnio zmieniony pn 18 lut, 2008 22:42 przez Sogetsu, łącznie zmieniany 1 raz.
Sogetsu pisze:jeżeli nie ma go na liście zakupów to nawet nie zaczynaj zbierać punktów bo będziesz tylko tracił czas.
Kurcze tyle czasu na tym battle square spędzone... jak zwykle mądry polak po szkodzie ;p No nic wydam te 64000 bp na coś innego, dzięki za pomoc ^^
edit
@down
Dałem "Next Page" już na samym początku, ciężko by tego nie zauważyć gdy jest to opcją na samej górze. O tym że bp znikają po z wyjściu battle square też wiem.
Ostatnio zmieniony wt 19 lut, 2008 06:56 przez Rejczard, łącznie zmieniany 1 raz.
Więc mam pewien problem, mianowicie chodzi o zdobycie omnishlasha.
Mam te 32000 bp zdobyte. I nie mam pozycji wykupienia omnislasha za te punkty. Tak rozmawiałem też z każdą możliwą osobą w Battle Square. Z początku myślałem że powodem tego jest to że znajduję się jeszcze na pierwszej płycie(dokładniej jestem ledwo co po wydostaniu się z Corel Prison). Jednak znalazłem info na pewnym zagranicznym serwisie wyglądającym na dość wiarygodny że na 1 cd potrzebuję 64000 bp. Więc jak pisało tak zrobiłem i... dalej nic. Może ktoś dokładnie wie co robię źle? Czy może jednak info na tamtej stronie było lipne i wykupić mogę go dopiero w dalszej części gry? Zaznaczę też że mam wszystkie poprzednie limity Clouda.
Z góry sorry jeśli ktoś zadawał podobne pytanie. Jednak przeszukiwanie 120 stron postów jest trochę ponad moje siły.
Może nie dałeś na "Next page"?? Na tej liście jest kilka przedmiotów - naciskasz next page i wyskakuje dalszy spis przedmiotów sprawdź (niektórzy tego nie widzą). :D
Btw. Po wyjściu z Battle Areny wszystkie BP znikają
"I'll be here...
Why...?
I'll be waiting here...
For what?
I'll be waiting for you...so...
If you come here...you'll find me...
I promise".
mam pytanko odnośnie gry jak sie wejdzie na arenie junon area na samym poczotku i jak sie wygra bitwe w ford condor to dostanie sie phonixa czy dopiero puzniej