Naruto na PS3...jak nie macie dość
Pytanie tylko...o co chodzi w tej grze?

Oooo
Japończycy...
:O
SC4 <3
Moderator: Moderatorzy
Ja korzystam z tego sklepu i polecam każdemu psu. Z tymże gry powinniście kupować pojedynczo bo ostatnio zamówiłem 3 na DSa, byłem głupi i zapomniałem o czymś takaim jak cło. Jest pewien próg (ok 130-150z ??? nie pamietam) a potem się słono płaci.Go Go Yubari pisze:Dzielcie się dobrymi sklepami internetowymi, gdzie można zakupić niedostępne w naszych sklepach gry
Się rozpisałeś. Dałbyś chociaż linki do recenzji konkretnych, jeśli sam nie możesz napisać czegoś więcej -_-Devastator pisze:Z gier na PS3 polecam:
Heavenly Sword (trochę krótkie, ale hell mode to juz tygodnie przechodzę...)
Assasin's Creed (kupuję w najbliższym czasie)
Co ma piernik do hipopotama?Devastator pisze:Poza tymi jest jeszcze wiele innych wartyh kupna ale jak wiadomo pieniądze na drzewach nie rosną...
Jak wyżej. Następnym razem wysil się z argumentacją.Devastator pisze:Oprócz tych wymienionych dość ciekawe mogą być Conan, Ninja Gaiden Sigma no i PES 2008 wybór to kwestia gustu
dobre. remake z DSa, jakby co. ludzie myślą, że to przygodówka, jednak zaliczyłbym do gry akcji (z elementami sim) już się II szykuje.Go Go Yubari pisze:Ostry Dyżur, czyli potnij Clooneya? Ale ponoć dobre
Niom, wreszcie. Szkoda tylko, że wg mnie taka niedostateczna.Schrödinger pisze:a Zelda skończona?
Nie chce być nieuprzejmy, ale Wii kupuje się właśnie dla tej gry.Schrödinger pisze:czaję się na Mariana ale czy będę miał czas ...?