Najlepsze
Nasze kochane zwierzaczki
Moderator: Moderatorzy
- kilmindaro
- Cactuar

- Schrödinger
- Cactuar

- Kontakt:

Maja padła i nawet paparazzi jej nie ruszył. Btw. dzisiaj rano zobaczyła pierwszy raz śnieg. Rezultat - nie chce nawet nosa z domu wychylić

Będąc w temacie - Młody majestatycznym trawojadem jest...

Postawa bojowa. Kosior zaraz potem rzucił się kota pogonić. Rezultat - kot nastrzelał mu tak po pysku, że na razie z jednej miski zaczęli jeść.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
MOJE ZWIERZE
A ja mam królika o imieniu sniezka nazwalem ja tak poniewz jest cala biala xD (moze kiedys dam jej zdjecie, tylko powiedzcie jak to zrobic
) mam ja juz okolo dwóch lat. Troche mi sie juz znudzil krolik
ale nie ma to jak swoj pupilek
MOJE WYMARZONE ZWIERZE
Zawsze chcialem miec psa i nazwac go Spajki
ale no coz czy ja kiedys bende mial tego psa no chyba raczej nie
ale mam krolika xD 
A ja mam królika o imieniu sniezka nazwalem ja tak poniewz jest cala biala xD (moze kiedys dam jej zdjecie, tylko powiedzcie jak to zrobic
MOJE WYMARZONE ZWIERZE
Zawsze chcialem miec psa i nazwac go Spajki
Ja mam dwa psy: jednego owczarka niemieckiego i kundla. Różnie na tego kundla wołamy, ale ja uwielbiam "Pitek"
Jednak poza głupiej nazwy ma jedną niezwykle denerwującą wadę, mianowicie upodobał sobie moje łózko. Jeśli tylko uda mu się jakoś dostać do domu co robi? Pakuje się do mojego łózka i udaje że go nie ma oO'
- Go Go Yubari
- Ifrit

- Go Go Yubari
- Ifrit

Loooool lol lol buahahahahahahaha <cough> hihihihihahahahahahahahaDiann pisze:Jak wszystko co jest na Ziemi
Dobra <podnosi się z podłogi>.
http://www.cvmbs.colostate.edu/clinsci/ ... cotton.jpg Ciesze sie, ze mój nie jest aż takim bucem.