Squall! :Q~~~~
Piękny, buc i do tego ma boskie teksty. Czego chcieć więcej?

Moderator: Moderatorzy
owszem jest ciekawa, i chyba nawet przewyższa u mnie Lulu i Celes. Rinoa ładna, fajny charakter - kompletne przeciwieństwo Squalladark_raven pisze:Wystarczy popatrzeć na nią. Chyba najładniejsza i najciekawsza dziewczyna w historii serii
Trzeba jeszcze na niego trafićGagarin pisze: z Facetów Squall - dojrzały jak na dzieciaka, przciwieństwo mnieLion Heart wymiatał, mając ten limit można niemal wszystko
taaaak... może jak uda Ci się wklepać wszystkie kombinacje z prędkością światłaDyzio_USSJ pisze:Zell ma najsilniejszy limit i koniec
hmmm wizją śliniących się lasek... chyba musiałbym zmienic zawód wtedyDyzio_USSJ pisze:każdy by chciał taki być no przynajmniej ja
*patrzy uważnie*Gveir pisze:Rinoa. Popatrzcie tylko na nią
dokładnie! nie żadna księżniczkowata panienka z okienka, nie jakaś zimna i lodowata dziewica... zwyczajna, nieco roztrzepana dziewczyna, która umie brać sprawy w swoje ręceGveir pisze:Charakterek ideał, nie żadne wydumane, pochłonięte sprawami wysokimi pannisko, tylko bardzo fajna dziewczyna, która umie normalnie żyć (w miarę)
no ja go doceniłem dopiero przechodząc grę drugi raz. Zawsze wydawał mi się nadmuchanym bucem bez mózgu... albo z penisem w głowieAjudah pisze:najczesciej korzystalam z uslug Irvine'a - tez za charakter i za dobry limit z pulse ammo
Chmm tu zależy bo w czasie testu SEED to omal nie zabił SeiferaDyzio_USSJ pisze: Świetną postacią jest także Zell po prostu odpowiada mi jego styl bycia, nie przejmuje się tym co mówią,
Ja korzystałem z pauzy i nie mogłem narzekać na efektywność jego limitów. Robisz pauzę, przygotowujesz się, wyłączasz pauzę, wyklikujesz i czekasz, aż znów czas ruszy.taaaak... może jak uda Ci się wklepać wszystkie kombinacje z prędkością światłaZell ma najsilniejszy limit i koniecja akurat tego nienawidziłem
wklepywanie "trójkąt, kółko, trójkąt, strzałka w górę, kwadrat" po sekundzie "kwadrat, strzałka w lewo, trójkąt, kółko" po sekundzie "kółko, kółko, kwadrat, strzałka w dół, kwadrat"... Jezu nawet nie widziałem jak Zell uderza, bo skupiałem sie na durnowatych poleceniach, żeby wycisnąć jak najwięcej.Zell ma najsilniejszy limit i koniec