Cała prawda.
Moderator: Moderatorzy
Cloud: Skąd wracasz, Sephirocie?
Sephiroth: Z nocnej wracam wycieczki.
Cloud: Z nocnej? Jakże to, nie rób mi z mózgu sieczki! Przyznaj się, gdzie byłeś, bo powrót był długi, noc już zapada!
Seph: Gdzie być mogłem? Nevada? Kanada? No co ty, Cloudzie. Robisz mi awanturę, jakbym wąchał leki na zaparcie!
Cloud: Powiesz mi, odpowiedź się znajdzie. Chwytaj Masamune i walcz, chcę szybko skończyć, by zamówić na Allegro zgrzewkę Ramune.
*walczą, Cloud doznaje emo reminiscencji*
Cloud: Nauczyłem go lekcji, której długo nie zapomni. Większego łomotu nie dostałby nawet od Wani. Teraz mów!
Seph: Oj, byłem jedynie na Statoil!
Głupszego nie mogłem wymyślić ;p
Sephiroth: Z nocnej wracam wycieczki.
Cloud: Z nocnej? Jakże to, nie rób mi z mózgu sieczki! Przyznaj się, gdzie byłeś, bo powrót był długi, noc już zapada!
Seph: Gdzie być mogłem? Nevada? Kanada? No co ty, Cloudzie. Robisz mi awanturę, jakbym wąchał leki na zaparcie!
Cloud: Powiesz mi, odpowiedź się znajdzie. Chwytaj Masamune i walcz, chcę szybko skończyć, by zamówić na Allegro zgrzewkę Ramune.
*walczą, Cloud doznaje emo reminiscencji*
Cloud: Nauczyłem go lekcji, której długo nie zapomni. Większego łomotu nie dostałby nawet od Wani. Teraz mów!
Seph: Oj, byłem jedynie na Statoil!
Głupszego nie mogłem wymyślić ;p
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
- Grzybek Z Octu
- Moderator
Uczestnik konfliktu 1: - Jozue, zaklinam Cię i po trzykroć powtarzam - nie wolno nam korzystać z takich technicznych wynalazków! Trzymając ten przedmiot oboje łamiemy Ordnung!
Uczestnik konfliktu 2: - A cóż z Ciebie za Amisz, Tobiaszu!? Włosy Twoje nie wyglądają skromnie. Pejsów nie masz, a pacha Twa jest gładka jak wołowe wymię!
Bóg z góry: Ortodoksi WĄ! [casts Bahamut Zero x 4]
Uczestnik konfliktu 2: - A cóż z Ciebie za Amisz, Tobiaszu!? Włosy Twoje nie wyglądają skromnie. Pejsów nie masz, a pacha Twa jest gładka jak wołowe wymię!
Bóg z góry: Ortodoksi WĄ! [casts Bahamut Zero x 4]
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
- kilmindaro
- Cactuar
Dzieciak przyklejający się do szyby sklepu z zabawkami i paskudzący ją swoimi wydzielinami: Maaaaaamoooooooo, kup mi tego wielkiego kurczaka z klocków Lego! 

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
- Tiglatpilesar
- Kupo!
- kilmindaro
- Cactuar