Moderator: Moderatorzy
- kilmindaro
- Cactuar
To nie rób.Bahamut pisze:ja nie umiemkilmindaro pisze:Sam se zrób jak chcesz oO'Bahamut pisze:Zróbcie wersje Party hard tych statków to dam se na Ava xD
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Musiałam dokonać drastycznych cięć, bo wasza ułańska fantazja znacząco naruszyła czytelność i przejrzystość tmatu. Poniżej lista waszych odpowiedzim bez trybu quote.
Bahamut: Zróbcie wersje Party hard tych statków to dam se na Ava xD
Ababeb: Sam se zrób jak chcesz oO'
Kay350: ja nie umiem
Kilmindaro: To nie rób.
LunarHeart: Albo się naucz...
Bahamut: Ale mistrz GZO mnie jeszcze tego nie uczy ;(
Kilmindaro: Bo tak naprawdę GZO nie istnieje! Jest tylko wytworem wyobraźni ludzi pierwotnych epoki brązu! A ta Książka Kucharska... Stek w sosie grzybowym bzdur i kłamstw! Przejdź na agzoizm!
Dark_Raven: Właśnie! Istnieje tylko jeden wielki, wspaniały mistrz. I to ja nim jestem! Wszyscy inni to spisek Eskimosów!
Kilmindaro: Ty nie istniejesz jeszcze bardziej.
Dark_Raven: umrzyj
Kilmindaro: http://www.k-ff.com/phpbb...ail&userid=4499
Sephiria napisał/a:
Grożenie komuś, nawet przez internet, że zrobi mu się krzywdę nadaje się do prokuraty.
Żądam konsekwencji!
Kay350: Przyznajcie się, że to jeden wielki spisek, aby utworzyć efekt 3d za pomocą cytowanią. Toż to będzie perpetum mobile jakieś! Nie chowajcie tego przed światem!
Kilmindaro: Nie znasz cudów metody "quote", najlepszego sposobu na tworzenie czarnych dziur.
Tak w ogóle to chyba zaraz ze złośliwości zrobię statek Party Hard i chamsko dam sobie samemu na ava. 
Bahamut: Ładny Avek xD a tak wogóle to boje się źe zaraz wpadne do quote xD Co do teori źe GZO nie istnieje to: ,,Bogosławieni Ci co nie widzieli a uwierzyli "
Kilmindaro: GZO nie istnieje. Ile razy mam ci powtarzać? Teoria inteligentnego marynowania to też bzdury. Abe - mam dla Ciebie wyzwanie. Harty Pardujące Quote.
Bahamut: Zróbcie wersje Party hard tych statków to dam se na Ava xD
Ababeb: Sam se zrób jak chcesz oO'
Kay350: ja nie umiem

Kilmindaro: To nie rób.
LunarHeart: Albo się naucz...

Bahamut: Ale mistrz GZO mnie jeszcze tego nie uczy ;(
Kilmindaro: Bo tak naprawdę GZO nie istnieje! Jest tylko wytworem wyobraźni ludzi pierwotnych epoki brązu! A ta Książka Kucharska... Stek w sosie grzybowym bzdur i kłamstw! Przejdź na agzoizm!
Dark_Raven: Właśnie! Istnieje tylko jeden wielki, wspaniały mistrz. I to ja nim jestem! Wszyscy inni to spisek Eskimosów!
Kilmindaro: Ty nie istniejesz jeszcze bardziej.
Dark_Raven: umrzyj

Kilmindaro: http://www.k-ff.com/phpbb...ail&userid=4499
Sephiria napisał/a:
Grożenie komuś, nawet przez internet, że zrobi mu się krzywdę nadaje się do prokuraty.
Żądam konsekwencji!

Kay350: Przyznajcie się, że to jeden wielki spisek, aby utworzyć efekt 3d za pomocą cytowanią. Toż to będzie perpetum mobile jakieś! Nie chowajcie tego przed światem!
Kilmindaro: Nie znasz cudów metody "quote", najlepszego sposobu na tworzenie czarnych dziur.

Bahamut: Ładny Avek xD a tak wogóle to boje się źe zaraz wpadne do quote xD Co do teori źe GZO nie istnieje to: ,,Bogosławieni Ci co nie widzieli a uwierzyli "
Kilmindaro: GZO nie istnieje. Ile razy mam ci powtarzać? Teoria inteligentnego marynowania to też bzdury. Abe - mam dla Ciebie wyzwanie. Harty Pardujące Quote.
Ostatnio zmieniony czw 20 wrz, 2007 22:47 przez LunarHeart, łącznie zmieniany 3 razy.
Always Angry >:C pisze:Abe - mam dla Ciebie wyzwanie. Harty Pardujące Quote.

(wersja epileptyczna po kliknięciu)
:D
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
- kilmindaro
- Cactuar
- Grzybek Z Octu
- Moderator
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
- kilmindaro
- Cactuar