Nio zabraniac nikomu nie chcialem :D (a tym bardziej Tobie :]).
Moderator: Moderatorzy
Zgadzam sie całkowicei,cos duze podobienstwo jest miedzy tymi postaciami.Ciekawe kto bedzie następny,moze Kimarhi :D(cos mi na rikku zalatuje...zawsze musi byc jakas 'dziewczynka' konkurujaca z glowna bohaterka o naszego herosa oraz jedna 'dorosla pani'-tutaj moze bcy to ta z tymi uszami)
Kimahri nie moze byc, bo w Ivalice nie ma rasy RonsoTomajS pisze:Zgadzam sie całkowicei,cos duze podobienstwo jest miedzy tymi postaciami.Ciekawe kto bedzie następny,moze Kimarhi :D(cos mi na rikku zalatuje...zawsze musi byc jakas 'dziewczynka' konkurujaca z glowna bohaterka o naszego herosa oraz jedna 'dorosla pani'-tutaj moze bcy to ta z tymi uszami)
jak cale ff obecnie :]troszke komercyjnie...
why? wszystko jest ok, tylko za duzo tam ludzi... a ja chcialbym zobaczyc inne rasy w akcji... i jestem prawie pewien ze czegos takiego jak Yu Yevon nie dadza... btw, i wszyscy nie sa tacy sami...nowy bohater ..<ja wysiadam> nie dosc ze wszyscy tacy sami...to jeszcze na czarny charaker moze dadza kurdupla mniejszego od yu yevona..
nio tym czarnym charakterem tym razem mzoe bedzie ten gostek z logo-czyli wyrosniety gigant :] ,co do 'tego samego' ale wszyscy podbnie pzrecie wygladaja i stoje podobne i stare utwarte schematy z poprzednich czesci sawhy? wszystko jest ok, tylko za duzo tam ludzi... a ja chcialbym zobaczyc inne rasy w akcji... i jestem prawie pewien ze czegos takiego jak Yu Yevon nie dadza... btw, i wszyscy nie sa tacy sami...
kto wiea wiadomo jak się zaczęło grać w te seria to się nie skończy